5 Temmuz 2017 Çarşamba

9 Temmuz 2017 Oğlak Burcu'nda Dolunay & Burçlara Etkisi #Astroloji





 9 Temmuz 2017 saat 07.06’da Oğlak Burcu’nda bir Dolunay meydana geliyor. Bu tarihin bir hafta öncesi ve  sonrasında etkili olacak olan Dolunay, popüler Astroloji’de bilinenin aksine “Yeni başlangıçlar ve yenilik yapmak ya da başlayan olayların tamamlanması için” her zaman ideal bir enerjiyi sağlamamaktadır. Örneğin bu Dolunay zamanında hepimiz sert yüzleşmeler yaşamak zorunda olacağız. Bu bazen sevmediğimiz bir işe son vermek bazen ise bize katkısı kalmayan insanları geride bırakmak şeklinde olabilecek.


24 Temmuz 2017’de başlayan 1 Yıllık Temel Seviye Eğitim Programı ve Detaylar için Tıklayın;
Daha detaylı bilgi için bana mail yazın: didemsarman@yandex.com



Oğlak alanındaki bu Dolunay zamanında;
Geçen ve süregelen zamanın yanı sıra, gerçekçi, ayakları yere basan fikirlerin değerini ve net karar vermenin ne kadar da önemli olduğunu anlıyor olacağız. Bir amaç edinmek, hayaller yerine gerçekleri koymak, tam da şu anda yaşadığınız süreçleri realist bir bakış açısı ile değerlendirerek, gelecek hedeflerinizi bugün yeniden yapılandırmak için etkili bir süreçtesiniz. Şu ana dek elinizde olanlara ve yaptıklarınıza bakıp, kimin veya neyin sizin için doğru olup olmadığını, hedeflerinizi ve amaçlarınızı gerçekçi bir zemine oturtup oturtmadığınızı bu zamanda daha iyi anlayabileceksiniz.

Dolunay yöneticisi Satürn’ün Gökyüzündeki görünümlerine göre;
Eğitimler, iş birliktelikleri, yurtdışı ve şehirdışı bağlantılı konular, dini alanlar, kişisel gelişim çalışmaları, evlilik ve ikili ilişkilerdeki kararlar bu süreçte hayatınızda daha belirgin hale gelirken, süregelen ve zarar veren sistemleri yıkmak, yeni bir amaç edinmek, eski kalıpları yıkıp, yerine bambaşka biri olarak, adeta yeniden küllerinden doğarak yola devam etmek için etkili bir zamandasınız. 

Bu süreçte çocuk konuları ile ilgili sorumluluklar artarken, yeni eğitim dönemlerine başlamak, seyahat etmek ve geçmişten gelen ilişki problemlerini bir kere daha değerlendirmek faydalıdır. Özellikle resmi yerlerden uzun süredir beklenen destekler şimdi karşınıza çıkabilir ve iş hayatınızda bir ilerleme sağlatabilir.

Satürn’ün poziyonu ayrıca geçmişte yarım kalan iş hayatı ve projelerle ilgili konuları yeniden değerlendirip, tamamlamak, eski saatleri tamir ettirmek, mobilyaları elden geçirmek, evin eskiyen duvarları ve arabaların bozuk olan kısımlarını yenilemek için ideal zamanı gösteriyor.


24 Temmuz 2017’de başlayan 1 Yıllık Temel Seviye Eğitim Programı ve Detaylar için Tıklayın;

Daha detaylı bilgi veya danışmanlık için bana mail yazın: didemsarman@yandex.com




1)Gökyüzünde Merkür Aslan Burcu’nda, Venüs ile Uyumlu Görünümde;
Yeni bilgileri öğrenip uygulamaktan hoşlanacağınız bu süreçte, yeni arkadaşlar edinebilir, özel yaşamınızda yalnızsanız seyahatler, eğitimler, arkadaş çevreniz ve sosyal medya aracılığı ile yeni bir kişi ile flört etmeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte konuşmalarda risk alarak, dedikodu yapmak, başkaları hakkında görüş bildirmek, yalan yanlış bilgileri hızla başkalarına aktarmak sıklıkla görülebileceği için, özel bilgilerinizi kimlerle paylaşacağınıza ve kimin hakkında konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekmekte. Bu süreçte borsayı takip edebilir, dans kursuna yazılmayı düşünebilir, kısa seyahatler planlayabilir, sosyal medya işlerinizi tamamlayabilir ve iş görüşmeleri yapabilirsiniz. 

2) Dolunay Pluton ile Kavuşumda ve Yengeç Burcu’ndaki Mars ile Karşıt;
Bu konuya geçen hafta Pluton Mars karşıtlığı yazımda da değinmiştim; Yengeç Oğlak ekseninde gerçekleşen bu karşıtlık ile bu zamana dek kendinize çizdiğiniz sınırlar, katı kurallar, mesafeli yaklaşımlar ve belirli prensipler ile geçmişten bugüne taşınan, artık katkı sağlamak yerine zarar veren, çürümüş, eskimiş, bugüne faydası olmayan herkes ve her şeyi dönüşüme uğratarak yaşamınızdan çıkarmak için ideal bir zamandasınız; ancak bu eylemleri yaparken özellikle fevri ve agresif davranmamayı tercih etmeli, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizi maksimum seviyede ılımlı tutmaya çalışmalısınız. Tutamadığınız noktada zaten belirli kırılmalar yaşayacaksınız demektir ve bu illa ki kötü anlama gelmemektedir. Bazen duygularınızı tamamen ve derinden ifade etmeye, açıklık göstermeye, sesinizi yükseltmeye ihtiyaç duyar ve ilişkilerinizi yeniden düzenlemeyi tercih edersiniz hepsi bu. 

İkili ilişkiler ve kariyer ekseninde mücadele doğurabilecek, çekişmeli, tartışmalı ve yıkıcı bir enerjinin içinden geçtiğiniz hafta genelinde, eğer bağlarınıza güveniyor ve ilişkilerinizi sağlam oluşturduğunuza inanıyorsanız zaten bu süreçten korkmanızı gerektirecek bir şey de yoktur; ancak problemli ilişkilere sahipseniz mutlaka bu zaman diliminde alt yapıdaki problemleri çok daha güçlü bir şekilde göreceksiniz demektir. 

Aile büyüklerinize ve yaşlılara zaman ayırmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak, huzurevi ziyaretleri, antik yerleri gezmek, tarih ve siyasetle ilgili konularda araştırmalar yapmak, kitap okumak gibi eylemler bu zaman diliminde daha pozitif bir etki yaratacaktır.

Bu zaman diliminde olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Yaşlılar, hastalar ve aile büyüklerinize bakmak zorunda kalabileceğiniz gibi, patronlar, resmi kurumlar, devlet ve yaşça büyük kişilerle olan ilişkilerinizde ciddi zorlanmalar yaşayabilir, eğer sorunlu bir iş hayatınız varsa kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Genel sağlık durumunuza son derece dikkat etmeniz gereken bu süreçte, kalp, deri, dişler, kas ve iskelet sistemi hassaslaşacağından bu konularda hastalıkları olanların önlem alması faydalı olacaktır. Yine bu sürece bağlı olarak “katı kuralları yıkmak, prensipleri yumuşatmak” içinde bulunduğunuz durumda size yardımcı olacaktır. 

Dolunay Kavuşum Rukbat;
Öncelikli olarak eğitim ve öğretim ile ilgili konulardaki problemleri görebileceğiniz ve ardından fırsatları değerlendirebileceğiniz bu etki, süreç boyunca dayanıklılık, güç ve hayatınızdaki değer verdiğiniz alanlardaki istikrarı ölçüyor olacak.

Sağlık;
Süreç boyunca, saçlar, tırnaklar, dişler, deri, kas ve iskelet sistemi hassaslaşır. Özellikle beyin hastalığı ve epilepsi, Ms gibi rahatsızlıkları olanlar dikkat etmelidir. Ayrıca kırıklar, ayak ağrıları bu süreçte görülebilir. 

Ne Yapabilirsiniz; 

Öncelikle Mars Pluton etkileşiminin devam ettiği bugünlerde bir önceki yazımda belirttiğim üzere, kendinize şunları sorabilirsiniz;

-Yaşadığım yerden memnun muyum ? Değiştirmek istiyorsam harekete geçebilecek imkanlarım mevcut mu ?

-Aile bağlarım kuvvetli mi, varolan problemleri nasıl iyileştirebilirim ?

-Geçmişten bugüne zihnime takılıp kalan ve beni olumsuz anlamda meşgul eden duygularla nasıl yüzleşebilir ve geride bırakabilirim ?

-Sadece güvenli alan olarak bildiğim ve risksiz bulduğum için yaşamımda değiştirmek istemediğim ve bu yüzden de birçok fırsatı kaybettiğim neler var ?

-Temel güvenlik ve sevgi ihtiyaçlarımı hayatımdaki insanlara açıkça anlatabiliyor muyum ?

-Pasif agresiflik hayatımda var mı ?

-Benim dışımda gelişen ve bana zarar veren olaylarda kendi alanımı yeterince ve sakince savunabiliyor muyum ?

-Herhangi bir konuda kendi kabuğumu kırabilecek ve içimdeki güçsüz tarafı insanlara gösterebilecek cesaretim var mı ?

Devamında; süreç iş değişiklikleri için uygundur. Hedef belirlemek, yeni bir yaşam inşa etmek, inşaat işleri ile ilgili kararlar almak, ailevi konularda yeni amaçlar belirlemek, kariyer konularında temel isteklerimize odaklanarak ne yapacağımıza karar vermek adına faydalı olacak.


İletişim, ticaret, yakın çevre ilişkileri ve haberleşmenin temsilcisi Merkür’ün 7 Temmuz’a dek yarattığı etkileri buradan okuyabilirsiniz; http://incididem.blogspot.com.tr/2017/06/6-temmuza-dek-merkur-yengec-burcunda-ve.html 


Ayrıca;
Dolunay haftasında kendinize yeni bir hedef belirleyin. Bu hedefin içeriğine; şu ana dek bugününüze etki eden, sizi sınırlayan, kurallar koyan, hareket kabiliyetinizi kısıtlayan herkes, her şey ve bireysel alışkanlıklarınızdan nasıl uzaklaşabileceğinizi yerleştirin. İş hayatınızda patronlar, kurumlar, resmi yerler ve devlet ile ilişkilerde kesinlikle ılımlı tavırda kalarak, olası problemleri dengelemeye çalışın. Ancak ayrılmayı düşündüğünüz bir işiniz varsa bunu sona erdirme kararı alın.

İlişkiler açısından bu süreçte gerçekçi olmaya özen gösterin ve sabrınızı, amaçlarınızı test eden, sizi hedeflerinizden uzaklaştıran her ne ise ve kimden kaynaklanıyorsa onu bırakıp, özgürleşmeye niyet edin. İletişimde daha yumuşak, esnek olmaya çalışabilirsiniz ancak mutlaka kendi kişisel sınırlarınızı koruyarak, karşı tarafa neyi yapabilecek ve neyi artık yapamayacak olduğunuzu net bir şekilde dile getirin. 

**Uzun süredir çözümlenmemiş bir miras veya iş davasından gelecek parayı bekleyenler için bu süreç çözümleyici olacaktır.

Ülke ve Dünya Açısından Dolunay etkileri:

Ülkemizin “açık düşmanlıklar” alanında gerçekleşen bu etki, 

 Yüksek rütbeli askerler, İktidar Partisi, Komutanlar, Genelkurmay’ı birinci sırada etkiliyor ve diğer ülkelerle yaşayabileceğimiz problemleri gündeme getiriyor.

Adalet Yürüyüşü devam ederken bu hafta genelinde oldukça önlem alınması gerekmekte.

Tarihi binalar, eski yerler, müzeler, kuleler, heykeller, inşaat sektöründe çalışanlar, bekçiler ve korucular Dolunay zamanında konu olarak daha fazla vurgulanıyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında bu konunun devamı olarak, burada yeni kararlar ve ortaya çıkan yeni gerçeklerle yüzleşebiliriz.



Ülke ile ilgili depremler, öğretmen atamaları, davalar ve daha birçok konu başlığını Önümüzdeki On Yıl Türkiye ve Dünya yazımdan hemen okuyabilirsiniz: http://incididem.blogspot.com.tr/2017/02/onumuzdeki-10-yil-turkiye-ve-dunyayi.html

Burçlar
 
Koç Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren önümüzdeki 10 gün kariyerinizle ilgili gelişmelere açık olacak, yeni maddi fırsatlarla karşılaşabilecek ve sizden güçlü durumda olan kişilerden, patronlar ve ailenizden geçmişten beri beklediğiniz bir destek varsa şimdi onu görebileceksiniz. Ancak devam eden problemli ilişkiler ve çalışma koşullarında iletişim problemlerine dikkat etmek, aile büyükleri ile restleşmemek ve patronlara karşı ılımlı yaklaşmak faydalı olacaktır. Çalışma hayatınızda motivasyonun vurgulandığı hafta boyunca işle ilgili yarım bıraktığınız konuları tamamlayabilir, daha pozitif bir süreç başlatabilirsiniz. Sosyal yaşamınızın aktif olduğu, seyahatlerinizin sözkonusu olabileceği ve özel hayatınızda iletişime dikkat etmeniz gereken bu süreçte eğer ilişkiniz yoksa katıldığınız etkinlikler ve yakın çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabileceksiniz. Ancak acele davranmayın ve ilişkilerde yanılgılara açık bir zamanda olduğunuzun farkında kalın. Henüz yeterince tanımadığınız ve ilişkilerinizin kısa süredir devam ettiği insanlarla yollarınızı bir şekilde ayırabileceğiniz bu süreç, size kayıplarınızın yanında artılar getirecek


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  



Boğa Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren on gün boyunca işle ilgili seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim öğretim faaliyetleriniz, okulla ilgili konular, üniversiteyi ilgilendiren alanlar, davalar ve iletişim konusunda yeni gelişmelere sahip olacaksınız. Bu hafta hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle önemli görüşmeler yapabilir, iletişim problemlerinizi çözümlemeye çalışabilirsiniz.  Bu süreç size geçmişten gelen sürpriz bir maddi imkan konusunda gelişme de sağlıyor. Beklediğinizin dışında bir finansal gelişme yaşayabilir, ev ve aileye ait konularda yeni hedefler belirleyeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Yarım kalan veya uzun süredir planlanan bir eğitime başlamak, hayatınızda bilge olarak gördüğünüz kişilerden yardım almak ve iş seyahatler için bu haftayı verimli olarak kullanabilirsiniz. Aile içindeki olası karışıklıklardan uzak durmayı ve yaşamın size sunduğu fırsatlara odaklanmayı tercih etmelisiniz. 


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  
 

İkizler Burcu

Dolunay etkisi ile finansal durumunuzla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişten bugüne beklediğiniz miras, nafaka, prim, eş ve ortağın parası gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu süreç aynı zamanda geçmişten gelen trafik cezaları, sigorta ve vergi borçları gibi konuları da gündeme getirebileceği gibi, ilk kez yani yeni bir adımla kredi çekecek, bir şey satın alacak veya borçlanacaksanız şartlara dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca hayatınızdaki olaylar karşısında gereksiz kaygı üretmek yerine, sezgilerinize güvenerek ve olayları muhataplarına sorarak değerlendirmek daha yararlı olacaktır. Dolunay’ın olumlu bir etkisi size faydalı iş görüşmeleri yaptıracak olması, işle ilgili destekler bulabilmeniz olacak. Bu özellikle geçmişten tanıdığınız iş bağlantılarınızla mümkün olacak. Özel yaşamınızda evlilik, kutlama, ilişkilerle ilgili yeni kararları desteklemeyen bu hafta, yakın çevreniz, akrabalar, kardeşler ve komşular ile ilişkilerinizde daha toleranslı davranmaya çalışmalısınız. 


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  
 

Yengeç Burcu

Dolunay etkisi ile ilişkiler, evlilik, ortaklılar ve yakın dostluklarla ilgili konulara konsantre olacak ve bu alanlarda düzenlemelere gideceksiniz. Yakın ilişkiler evinizde gerçekleşen Dolunay, uzun süreli ilişkiler, dostluk ve ortaklıklarda ciddi iletişim problemleri ile karşılaşabilir ve bunları çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Yeni ilişkiler veya evlilik planı için Temmuz son haftayı beklemeniz faydalı olacak. Diğer yandan iş hayatınız ve finansal durumunuzu olumlu etkileyecek bu süreçte işlerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilir, maddi durumunuzu güçlendirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz; ancak bunları da yine dikkatle değerlendirmeniz faydalıdır. Bu süreçte arkadaş çevrenizle ilgili birtakım sıkıntılar size yansıyabilir ve hayatınızdan bazı insanları gönderme kararı alabilirsiniz. Hafta genelinde size zarar veren insanlarla yüzleşmekten kaçınmayın.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Aslan Burcu

Şu andan itibaren sizi engelleyen, baskı altında tutan her şeyden uzaklaşacağınız zamandasınız ve önümüzdeki on günde de kimsenin sizin cesaretinizi kırmasına izin vermeyecek ve adeta zincirlerinizi kırıyor olacaksınız. İş hayatınızda yeni değişiklikler ve tekliflerle karşılaşabileceksiniz ancak bunu imkan varsa Temmuz sonunda değerlendirmeniz ve bu hafta yanınızda çalışanlar, iş arkadaşlarınız, iş ortamınzda gelişebilecek iletişim ve ilişki problemleriniz çözümlemeniz fayda sağlayacak. Bu süreç genel sağlık durumunuzla ilgili endişe etmemenizi, ancak iskelet kas sistemi, dişler, tırnaklar, saçlar ve deri ile ilgili sorunlarınızın ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Bu da sizin stres seviyenizin artmasına bağlı olarak gelişebilir. İlişkilerinizde yeni geçmişten gelen veya yarım kalan ilişkilerin başlangıçlarına açıksınız, ancak devam eden ilişkilerde sizi baskı altında tutan herkesi geride bırakmak isteyeceksiniz. Ameliyatlar, toplu paralar, krediler, borçlar konusunda risk almamayı tercih edin.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Başak Burcu

Dolunay şu andan itibaren ve önümüzdeki on günde kendinizi her alanda tanıtmanız, ortaya koymanız ve sahnede olmanız açısından sizi destekliyor olacak. Eğer hala bekarsanız, hayatınıza yeni tanışmalar, flörtler ve aşk gelebilir, ancak bir şekilde geçmiş alışanlıklarınız ve düşüncelerinizi bu on günde kırmanız ve yeniye yer açmanız elzem. Bu tip tanışma ve karşılaşmalarda acele etmemek ve Temmuz’un ikinci yarısında değerlendirmek zamanı etkili kullanmanıza yardımcı olacak. Diğer yandan çocuklar, aile büyükleri, uzun süredir devam eden problemli ilişkiler ve patronlar ile ilgili problemler size yansıyabileceği gibi, hayatınızda size katkısı kalmayan, hizmeti durdurmuş olan her şeye veda etmek için hazırlık yapmanız gerekiyor. Bu çoğu insan için kayıp görünen durum, aslında sizin için büyük kazanımları destekleyecek. Ev taşıma, yerleşimle ilgili değişimler, özel hayatınızla ilgili kutlamalar, evlilik ve ilişkiler için acele etmemeyi ve ayın ikinci yarısını beklemeyi tercih edin.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Terazi Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren ve önümüzdeki on gün boyunca ruhsal olarak her şeyi yapabilecek gücü kendinizde hissedecek ve hayatınızdaki problemlere akıl ve mantık yolu ile hızlı çözümler üreteceksiniz. Özellikle aile konularının vurgulandığı bu süreçte evinize, yaşam alanınıza ve aile bireylerinize zaman ayırarak onların problemleri ile ilgilenebilir, iletişim problemlerinize odaklanarak, çözümler geliştirebilir ve onlardan destek görebilirsiniz.  Dolunay’ın iyi haberleri ise sizin iletişim alanınızda gelişen görünümlerle, beklemediğiniz kadar iyi bir teklif alabilecek, görüşmeler, iletişim ve anlaşmalar yolu ile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ancak bunları ayın ikinci yarısında değerlendirmeniz zamanı doğru kullanmanıza yardım edecek. İş hayatınız ve özel yaşamınızda ani gelişen görüşmeleri destekleyen bu süreç, yarım kalan bir kitabı yazmak, internet ile ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve seyahatler açısından sizi destekliyor olacak. Yeni başlayacak ortaklık ve ilişkilerde yanılma payınız yüksek olacağı için dikkatli olmanız önemlidir. Özelikle eşinizin giderleri ve parasal durumu ile ilgili problemler size yansıyabilir. Arkadaş çevrenizle ilgili değişiklikleri de anlatan bu zaman diliminde, arkadaşınız olarak gördüğünüz biri yaşamınızdan çıkabilir.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Akrep Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren önümüzdeki on günde yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi geliştirmek/iletişim problemlerini daha açık görerek düzenlemek adına fırsatlarınız olacak. Kısa yolculuklar, eğitim süreçlerinizle ilgili yenilikler, görüşme, buluşma ve iş toplantıları ile daha aktif bir hale geleceğiniz Dolunay haftasının en iyi haberi, bekar olanlarınız için ani bir ilişki fırsatı doğuracak olmasıdır, ancak yanılmamak ve zamanı doğru kullanmak için, ilişkilerinizi Temmuz’un ikinci yarısından sonra oturtmaya karar vermek faydalıdır. İlişkisi devam edenler için bu süreçte iletişim koşullarınıza dikkat etmeniz ve aynı problemin üzerine defalarca gitmemeniz faydalı olacak. Bu süreçte ayrıca hayalini kurduğunuz bir iş teklifi de kapınızı çalabilir ve kariyer alanınızdaki bazı sorunlara rağmen, işle ilgili pozitif bir gelişme de yakalayabilirsiniz. Ancak bunu da yine Temmuz sonunda değerlendirmek yararınıza olacaktır. Hafta genelinde trafik, görüşmelerdeki gecikmeler, sosyal medya problemleri ve yakın çevre ilişkilerindeki iletişim problemleri size yansıyabilir.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Yay Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren önümüzdeki on günde maddi ve manevi açıdan hayatınızı yeniden düzenleme ve amaç belirleme zamanında bulunmaktasınız. Yeni bir ev veya araba almak, alım satım işleri, beklediğiniz para akşının size gelmesi için ayın ikinci yarısına dek sabırlı olmanız faydalıdır. Hafta boyunca yeteneklerinizi geliştirebilir, sahip olduğunuz değerlere daha fazla odaklanarak ilişkilerinizdeki alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. İlişkiler açısından iletişim problemleri doğurabilecek bir süreçtesiniz. Kaybetmek istemediğiniz insanlar varsa ortaklıklar, yakın ilişkiler ve dostluklarda sakin davranmanız, olgunlukla yaklaşmanız ve sahip olduğunuz maddi manevi kaynakları manipulatif şekilde kullanmak yerine saygıyla ve daha yumuşak adımlarla aktarmak önemlidir. Süreç size eski iş yerinizden haberler getirebilir. Geride bıraktığınız bir iş yerinden yeni haberler alabilirsiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler, basın yayın, eğitimler, seyahatler destekleniyor olacak.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Oğlak Burcu

Burcunuzdaki Dolunay, iletişim ve görüşmelerde yaşanabilecek karışıklıklar zihinsel karmaşaya karşı sizi uyarırken, iş hayatınızda devam eden projelere yoğunlaşmak ve önceden bitiremediklerinizi tamamlamak için ideal zamanda olduğunuzu gösteriyor. İş hayatınız ve ikili ilişkilerinizde yeni sağlam diyaloglar geliştirebilecek, güçlü kararlar alabileceksiniz, ancak bunları uygulamak için ayın ikinci yarısını beklemeniz önemli. Özellikle ilişkilerle ilgili önemli kararlar alarak eskiye veda edebileceğiniz bir zaman diliminde bulunmaktasınız. Henüz yeni başlayan ilişkilerinizde birtakım kesintiler oluşabilecek olsa da, uzun vadeli ilişkileri ve işleri destekleyen, esasen hayatınızdaki fazlalıkları gönderdikten sonra size önemli bir gelişim vaad eden bir zamandasınız. Yeter ki gelişen sorunları nefret ve bastırılmış öfke ile değil, sakince konuşup karar almaya çalışarak çözümlemeye çalışın. Ortaklıklar, yakın dostluklar ve evliliklerde, devletle ilgili resmi işlerde uzun süredir devam eden ve altta yatan problemleri görüp, bunlarla yüzleşme zamanındasınız.


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Kova Burcu

Dolunay ile bugünden itibaren önümüzdeki on günde ruhsal olarak şifalanma dönemine giriyorsunuz. Yalnız kalma, içe dönme, inzivaya çekilerek, meditatif, sakin, pozitif enerjili ortamlarda bulunma, meditasyon, enerji çalışmaları, rüyalar ve ruhsal iyileşmeye yönelik konu başlıkları size çok iyi gelecek. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bu Dolunay size ameliyat yoluyla veya kendi başınıza kalarak olayları değerlendirme suretiyle iyileşme fırsatı vermekte. Çalışma hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler varsa, sorunlu olan iş ilişkilerinizin bu hafta sona erdiğini görebilirsiniz.  İyileşme her zaman sakin ve ılımlı ortamlarda gelmeyeceği için, bazen büyük fırtınaları da göğüslemek gerekir. Bu hafta bunu unutmayın ve hayatınızda resmi yerler, devletle ilgili konular, aile büyükleri, çalışma hayatını ilgilendiren koşullarda önemli kırılmalar yaşayabileceğinizi fark edin. Bunlar olurken serbest bırakmak ve süreci sakince gözlemlemek, sizin hayrınıza olmayan koşulları da geride bırakmaya karar vermek olumlu bir adım olacak. 


Kişisel Haritanızla ilgili danışmanlık için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz:  


Balık Burcu

Dolunay ile şu andan itibaren önümüzdeki on günde sosyal yaşamınız hareketlenirken, çalışma hayatınızla ilgili önemli görüşmeler, toplantılar ve yeni iş ilişkileri geliştirme durumunuz vurgulanıyor. Burada kariyer gelirlerinizle ilgili gelişmelere /düzenlemelere /sorunlu işleri ve arkadaşlıkları geride bırakmaya açık olacaksınız. Arkadaş çevrenizle ilgili konuların da ön plana çıktığı bu zamanda, özellikle iş hayatınızda  gelişmeler bekleyebilir, varolan sorunları daha net görebilir ve buna göre yeni kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda kıskançlık, kin, nefret veya manipulasyon gibi eylemler ve hali hazırda bir ilişkiniz varken başka bir kişi ile görüşme deneyimi size oldukça ters yansımalar yapacak ve ilişkilerin sonlanmasına sebep olacaktır.  Dolayısıyla bu süreçte özellikle ilişkilerdeki iletişim problemlerini dengelemeye çalışmak ve çalışma yaşamınızdaki sürprizlere odaklanarak geçirmeniz size iyi gelecek. Önümüzdeki on gün boyunca çocuklarınızın problemleri ile meşgul olabilir, internet, sosyal medya ve kalabalık ortamlarda problemlerle karşılaşabilirsiniz.




SOSYAL MEDYA 


24 Temmuz 2017’de başlayan 1 Yıllık Temel Seviye Eğitim Programı ve Detaylar için Tıklayın;
Daha detaylı bilgi için bana mail yazın: didemsarman@yandex.com

Facebook’ta beni takip edin:

Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/didem_sarman

İnstagram’da beni takip edin:  

Youtube Kanalıma ücretsiz üye olarak yeni videolarımdan hemen haberdar olun:




Sosyal Medya Tasarımları;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder