3 Haziran 2017 Cumartesi

9 Haziran 2017 Yay Burcu'nda Dolunay Etkileri #Astroloji




Esse quam videri. – Öyle görünmek değil, öyle olmak
 
9 Haziran 2017 saat 16.09.33’de Yay Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşiyor. En yoğun etkilerini yaklaşan 1 hafta ve uzaklaşan 10 gün içinde hissettiren Dolunay ile birlikte oldukça kaotik geçen Mayıs ayı ardından yaşamınızda hızlı çözümler ve ilerleme elde edebilirsiniz. 


Bu süreçte Mayıs sonunda gerçekleşen İkizler Yeniay zamanı yaşadıklarınızla ilgili gelişmeler, tamamlanma, sonuç alma ve ilgili konuları yeniden ele alma gibi etkiler elde edebilirsiniz. 

Öncelikle Dolunay’ın yöneticisi Jüpiter, an haritasında 12.evde Terazi Burcu’nda yer alıyor. Öncelikle bu durum, tamamen elimizde olmayan ve kontrol dışı olaylara açık olacağımız zamanı göstermekte. Özellikle evlilik, ortaklık, süregelen davalar ve yakın dostlukların belirli bir yaşam amacı gereği sona erebileceği ve kontrol dışı bazı gizli bilgilerin ortaya çıkacağı zamandayız. Üstelik bu bilgiler çok hızlı bir şekilde yayılabileceği gibi, geçmiş konularla yüzleşmenizi gerektirecek durumlarla da karşılaşabileceksiniz. Bu esnada Jüpiter’in sahibi Venüs, gökyüzünde en güçlü olduğu alanlardan birinde, hem 7.evde hem de Boğa Burcu’nda ilerlerken, kuvvetli açık düşmanlarla karşılaşma potansiyelini de yükseltiyor olacak. Bu dönem gizli ilişkilerin, gizli bağlantıların tamamen ortaya çıkabileceği bir süreç olarak görünmekte. 


Bireysel Danışmanlık Çeşitleri için tıklayın,


Yay Burcu’nun iyimser dünyasına karşılık, yönetici Jüpiter’in durağan olması bu süreçte yaşam enerjimizi düşürebilecek ve umut etmekle umutsuzluk, hayata bağlanmakla boşvermek arasında duygusal gitgeller yaşamamıza sebep olacak. Özellikle ticari ve resmi ortaklıklar açısından bu dönemi tercih etmemeniz yararlıdır.

İlişkilerde inanç çatışmaları ve üçüncü kişilerden kaynaklanan zararlara uğrama sözkonusu olabilir. 

Bu süreçte yurtdışı bağlantılı işler, öğretmenlerle ilişkiler, ticari işler, eğitim ve öğretim alanları, davalar, alım satım işleri, sınavlar ve yolculuklar beklemede kalabilir veya ertelenebilir.

Dolunay haftasında ilişkilerinizde ciddi bir inanç sorgulamasından geçebilirsiniz. “Ben ve onun yolu gerçekten bir mi, bana ve yaşamıma gerçekten ve kalpten katkıda bulunuyor mu ?” Bu sorgulamalar ile kendinize yeni bir yol çizeceğinize eminim. 

Dolunay ile kavuşum halindeki Satürn, bu süreçte daha fazla sorumluluk alma üzerine odaklanacağınızı,  yaşamınızda kalıcı ve süreklilik gerektiren, ciddi kararlar alabileceğinizi ve artık olaylardan kaçamayacağınız noktada olduğunuzu gösteriyor. Bu tabi ki özellikle alt yapısı problemli olan ilişkiler, problemli hukuksal konular ve sorunlu giden eğitim hayatı olanlar için öncelikli etki olacak.
Yay Burcu’nun iyimser, umutlu dünyasını daraltan ve sınırlayan Satürn, önümüzdeki günlerde inançlarımızı ve hayata bakış açımızı yeniden değerlendirmemizi öneriyor olacak.


Ağustos sonunda dek etkin Satürn Retro Hareketi’nin burçlara etkisi için tıklayın;


Bu esnada gökyüzünde Yengeç Burcu’nda ilerleyen Mars, bu ay genelinde güvenlik ve korunma ihtiyacımızın artacağı, sevgi, ilgi ve şefkat arayışında olacağımız, motivasyonumuzu daha çok aile, yuva, yerleşim, taşınma, güvenlik ve savunma ile ilgili konular, aile büyükleri ve bilinçaltı konulara kaydıracağımız zamanı anlatıyor. Bu süreçte örneğin evinizin güvenlik sistemini yenilemek, evle ilgili düzenlemeler yapmak, psikologlarla çalışmaya başlamak, tarihi yerleri ziyaret etmek, siyaset, politika, din eksenli konularda yazılar yazmak veya tez çalışmalarında bulunmak gibi eylemler açısından ideal zamandasınız. BU görünüm ilişkilerde güven savaşları verileceğinin ve alınganlık, kırılganlık gibi duyguların artacağı süreci gösteriyor.

Önümüzdeki 15 gün hayatımızı etkileyen Yay Burcu Teması Neyi Anlatır ve Amacı nedir ?
Yay dünyaya bir öğretmen olarak gelmiştir ve bu öğretmenliği yaşamındaki herkese, farkında olarak veya olmayarak uygular. Bilgileri ile insanları aydınlatır ve yardımcı olmaya çalışır. Bir yanı daima iyimser iken, kimsenin bilmediği diğer bir yanı ise hayal kırıklıkları ve kötümserlik ile doludur. Çünkü iyimserliğinin karşılığında, somut dünyada çoğu kez iyimser olmayan kişi ve olaylarla karşılaşır. Sembolünde yarı hayvan yarı insan olan sentor isimli varlık, elindeki yayın ucundaki gerilmiş oku gökyüzüne doğru fırlatmak üzere beklemektedir. Bu hali ile hem spiritüel yatkınlığı hem de materyalist bir tarafı vardır. Her iki dünyayı da sonuna dek anlayabilir ve köprü oluşturabilir. Gökyüzü ile ilgili konular, Astroloji, Astronomi, felsefe, havacılık, tıp, basın yayın, müzik ve uluslar arası işlerde özellikle önplanda olur. Yaptığı işlerde daima doğru, adaletli ve hakkaniyetli davranmak ister. Yaşamı boyunca daima bir şekilde korunur ve en kötü olaylardan bile görünmeyen bir destek ile çıkabilir. Yay bu dünyaya iyi niyet, bilgelik ve bilginin kendisini getirmek, yaymak üzere gelmiştir. Bu hali ile bir bilge, iyi bir öğretmendir. Daima gergin, hep anlatacak çok şeyi olan, kendisine alan arayan, daha fazla özgürlük isteyen ve karşısında iyi niyet arayan bir yapıda bekler.


Devam eden ve yeni açılacak Sertifikalı Astroloji Eğitimi sınıflarımızla ilgili bilgi almak için buraya tıklayın:  http://www.didemsarman.com/astroloji-astroloji-egitimi-6.html



Yay Burcu’nda Gerçekleşen Dolunay Zamanı Yapabilecekleriniz

-Doktor, danışman, spiritüel öğretmenlere başvurmak

-Önümüzdeki dönemler için bir tatil veya seyahat planlamak

-Yazı işlerinizi tamamlamak.

-Ayasofya gibi tarihi ve manevi değeri yüksek yerleri ziyaret etmek.

-Eğer böyle bir işiniz varsa basın yayın, hukuksal konular, eğitim öğretimle ilgili alanlara odaklanmak

-Kendinize ait değişebilen ve değişemez inançları gözlemleyerek, size zararı ve faydası olduğunu düşündüğünüz inançlarınızın listesini yapmak

-İlişkilerinizde hangi yönlerinizi esnetebileceğinizi düşünmek

-Yabancı dil ve eğitim alanlarındaki kursları araştırmak

-Bu süreçte her şeyi merak etme eğiliminiz artar, ancak bu merak kim neyi ne kadar biliyor merakı olabilir. Edindiğiniz bilgileri yaymak, birilerine anlatmak ve kendinizi bilge tavırlarla dışarıya göstermek isteyebilirsiniz. Sosyalliğin arttığı, arkadaşlar ve topluluklarla bir arada olunan zamanlardır.

-Bugünlerde oldukça cesaretli ve özgüven dolu olursunuz; ancak özgüvenle saygısızlık arasında ince bir çizgi vardır ve Yay Burcu’ndaki etkileşimlerde patavatsızlıklar sıklıkla görülür. Bu yüzden dürüstlüğe önem vermeli ancak karşınızdaki insanları kırmadan düşüncelerinizi söylemeye dikkat etmelisiniz. Bunun dışında bugünlerde verilen sözler genelde tutulur, ne de olsa işin içinde Satürn var !

-Burada özgürlük ihtiyacınız şiddetli bir şekilde artar. İşinizi ve sahip olduğunuz şeyleri bir kenara bırakıp, kalbinizin sesini dinleyerek uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendini dinlemek ve içinden gelene yönelmek için ideal zamandır. Ayrıca seyahat etmek, yeni yerler görmek ve gezilen yerlerde edinilen bilgiler sizin için kıymetli hale gelir. (Her ne kadar bazı gecikmeler ve ertelemeler olsa da..)

-Bugünlerde kendinizden daha yüce bir iradeye daha sıkı sarılır, evreni, uzayı, yıldızları ve tüm sistemi sorgulayabilirsiniz. Felsefi düşüncelerin arttığı günlerdir. Umutlu ve canlı hisseder, bir şekilde bütün sorunların çözümleneceğini hissedersiniz. Yaşama bağlılık ihtiyacı artar. Astroloji ile ilgilenebilirsiniz. Gezegenler, uzay ve astroloji temalı filmler, dvd ler izleyebilir ve çok zevkli vakitler geçirebilirsiniz.

-Bugünlerde fikirlerinizin toplum tarafından kabul edilmesi önemli hale gelir. Bir nevi onaylanma ihtiyacı içinde olursunuz. Oysa düşüncelerinizi onaylanma ihtiyacı olmadan özgürce yayabilir, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz.

-Bu süreçte endi fikirlerinizin doğruluğundan ayrılmama gibi bir hale girmemelisiniz. Fikirleri saplantılı şekilde savunma hali ortaya çıkabilir. Bu da iletişimsizlik getirir ki, kavgaların ve tartışmaların da fitili ateşlenmiş olur. Olayları abartmaktan uzak durmalı, aşırı duygusal reaksiyonlar göstermemeye dikkat etmelisiniz.

-Doktora gidecekseniz karaciğer testi yaptırabilir, kolesterolünüzü ölçtürebilirsiniz.

-Bugünlerde tanışacağınız insanlar veya karşılaştığınız fikirler hakkında peşin hükümlü olmamalı, insanları tanımak ve olayları değerlendirmek için kendinize bir müddet zaman tanımalısınız.


Sağlık Anlamında
Karaciğer, uyluk kemiği, kolesterol ile ilgili konular, safra kesesi ve sinir sistemi bu süreçte birinci derecede etki alır. Yay Burcu depresyona ve vücutsal aşırılıklara açık olduğu için, kilo almaya eğilim ve gizli depresyona yatkınlık bu süreçte daha fazla ortaya çıkabilir. Eğer böyle sıkıntılarınız varsa doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.

İlişkiler Anlamında
Bireysel özgürlük ve kişisel alanların sorgulanması anlamında daha fazla önplanda olduğu bu süreçte, aynı anda çiftlerin birbiri ile sevgi dışında bilgiyi paylaştığı bir zamandasınız. Birlikte öğrenebileceğiniz ve birlikte yapabileceğiniz etkinlikler planlamak bu süreçte yararlıdır. Birbirinize hangi anlamda daha çok inanıp, güvendiğinizi, birlikte neler yapmaktan hoşlandığınızı karşılıklı olarak yazabilir ve paylaşabilirsiniz.

Ülke Anlamında
Havacılık, uçaklar, öğretmenler, atamalar, üniversiteler, öğretmen hakları, eğitim sistemi, gazeteciler ve basın yayın alanlarında çalışanlar, din adamları, dinle ilgili kişiler, yasalar ve hukuksal kurallar, ordunun deniz birlikleri, limanlar ile ilgili konular önplana çıkar. 

Türkiye’nin 6.evinde gerçekleşen Dolunay, çalışan kesimin, sağlıkçılar, işçiler ve emekçilerin bu süreçte seslerini daha çok yükseltebileceği, ülkede toplumsal bir hareket ve duyarlılık yaratabilecek, özgürlük ihtiyacının arttığı bir haftayı gösteriyor. 

Yay Dolunayı’na yaklaşan günlerde, trafik kazaları özellikle daha yoğun gözlemlenebilir. 

BURÇLARA ETKİSİ


Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak Burçları'ndan biri iseniz, buraya tıklayarak Haziran Ayı burç yorumunuzu, Dolunay ve Yeniayların burcunuza etkilerini okuyabilirsiniz:


Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık
Burçları'ndan biri iseniz, buraya tıklayarak Haziran Ayı burç yorumunuzu, Dolunay ve Yeniayların burcunuza etkilerini okuyabilirsiniz:




SOSYAL MEDYA
 Facebook’ta beni takip edin:

Twitter’da beni takip edin:

  İnstagram’da beni takip edin: 

Youtube Kanalıma ücretsiz üye olarak yeni videolarımdan hemen haberdar olun:

Bireysel Danışmanlık Çeşitleri için tıklayın,

Ağustos sonunda dek etkin Satürn Retro Hareketi’nin burçlara etkisi için tıklayın;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder