13 Kasım 2016 Pazar

14 Kasım 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları #gökyüzünotları Astroloji




 Bugün Ay Boğa Burcu’nda ilerliyor ve akşam saatlerinde 16.51'de Boğa Burcu'nda Dolunay gerçekleşiyor. Bu süreçte finansal konular, arazi işleri, alım satım, güzellik ve güven duygusunu ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Yaşamınızda istikrar, güven, süreklilik ve somut olarak elle tutulur gözle görülür değerlern anlamlı olduğu zamanlardasınız. 

Anlaşmalar, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler, seyahatler, eğitim konuları ve alanları ile iletişim gerektiren her alanda Dolunay avantaj sağlarken,  ilgili konulardaki işlerinizi rahatça ve keyifle yapabilmenize sebep oluyor. 

Hafta genelinde fazla alışveriş ve yeme alışkanlığınızın dışına çıkmak gibi davranışlardan uzak durun ve kadınlardan destek alma ya da özel yaşam görüşmeleri için motive olun. İş hayatınızda görüşmeler  yapmak, seyahat etmek, herhangi bir konuya olan inançlarınızı geliştirmek, öğretmenler ve doktorlarla görüşmeler yapmak, özel yaşamınızda önemli diyalogları kurmak açısından faydalı ve şanslı zamanlardasınız. Akşam saatlerinde vereceğiniz kararların desteklenme olasılığı oldukça fazladır.

Dolunay süreci ile ilgili detaylı burç yorumları ve bu Dolunay'ın detaylı anlamlarını Dolunay yazımdan hemen buraya tıklayarak okuyabilirsiniz:   http://incididem.blogspot.com.tr/2016/11/14-kasm-boga-burcunda-superay-genel-ve.html

Danışmanlık ve Sertifikalı Astroloji Eğitimi için didemsarman@yandex.com a mail atarak iletişim kurabilir, bilgi alabilirsiniz.

Koç
İş hayatınız ve parasal konuları ilgilendiren alanlarda son derece şanslı ve verimli zamandasınız. Görüşmeler, teklif ve anlaşmalar, patronlarla kurulacak diyaloglar açısından muazzam zamanlama. 

Boğa
Sizi her konuda ön plana çıkaracak muazzam bir enerji ile beklediğiniz haberleri alarak, görüşmeler yapabilir, üniversite, hukuksal konular,ikili ilişkiler ve iletişim alanlarında fırsatlar elde edebilirsiniz.

İkizler
Ailenizden destek görebilir, kişisel gelişiminize zaman ayırarak, ruhsal çalışmalar ve kurslara katılabilirsiniz. Geçmişten haberler alabileceğiniz bugün, sevdiklerinizle sakin ortamlarda görüşün.

Yengeç
Davet, organizasyon, toplantı, seminer ve sunumlar açısından oldukça destekleyici olan bugün, ikili ilişkilerinizde sizi son derece motive ve mutlu edecek haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. 


Aslan
Toplum içinde kendinizi sabrınız, yetenekleriniz ve üretkenliğinizle çok daha fazla göstereceğiniz bugün, aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve sizden yaşça büyük kişilerden önemli destekler alabilirsiniz

Başak
Eşiniz veya yaşamınızdaki önemli insanların size sunacakları ilgi ve söylemlerindeki iyileştirici enerji moralinizi yükseltirken, yapacağınız seyahat, görüşmeler, başvurular ve yurtdışı işler için ideal zaman

Terazi
Kendi kazandıklarınızın dışında aile ve eşten gelen paralar konusunda destekleyici olan bugün, olası ameliyatlar, estetik düzeltmeler, kişisel gelişim çalışmaları ve iş görüşmeleri için ideal etki sunuyor.

Akrep
Evlilik, nişanlanma, ilişkileri kutlama gibi etkinlikler ve devam eden ilişkilerde olası sorunları giderme, etkili görüşmeler yapma, ortaklar ve avukatlarla kurulacak diyaloglar açısından olumlu zamandasınız

Yay
Günlük yaşamınızda sosyallik, eğlence, etkinlikler ve iş görüşmelerinin artabileceği bir zamandasınız. Parasal işleriniz hızla çözümlenirken, iş hayatınızda görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz.

Oğlak
Çocuklarınızın sevindirici haberlerini alabilir, onlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantizm ve artan anlayış sözkonusuyken, görüşmelere ve birlikte zaman geçirmeye özen gösterin
 
Kova
Yerleşimle ilgili değişiklikler, ev ve ofis düzenlemeleri açısından olumlu etkiler sunan bugün, geçmişten bazı haberler alabilirsiz. Sevdiklerinizle ev, yuva alanınzda huzur ve mutluluğunuz artıyor. 

Balık
İkili ilişkiler ve iş hayatınızda eş zamanlı olarak güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bugün, yaşamın sürprizlerine ve hediyelerine açık olun. Önemli görüşmelerinizi bugüne koyarak, kazanan taraf olun.

Didem Şarman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder