11 Kasım 2016 Cuma

12 Kasım 2016 Günlük Burç Yorumları #gökyüzünotları ASTROLOJİ




Cumartesi gün boyunca Ay Koç Burcu’nda ilerliyor. Bugün etkin olan Ay Uranüs uyumu, bu derece yüksek bir enerji ile güne spor yaparak, orjinal ve yaratıcı fikirlerle başlamanın harika olacağı, aktiviteler açısından olumlu zamanı göstermekte. 

Bugün ilişkilerinizde yüksek tepkilerden uzak durmayı tercih edin ve hatalarınızdan ders almayı seçin. Sosyalleşmek, arkadaş çevrenize zaman ayırmak için ideal olan bu zamanda, parasal konularda görüşmeler yapabilir, işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerde hissetmediğiniz hiçbir şeyi paylaşmayın ve yüksek çıkışlardan uzak kalın. 

Özel yaşamınızda bazı konuları tartışıp tatlıya bağlamak ve problemleri çözmek için de bu zaman idealdir. Baş bölgesi problemleri, migren, baş ağrısı, kesici delici aletlerle yaralanma ve yangınlara dikkat edilmesi gereken bugün, Venüs Oğlak Burcu'na, Merkür ise Yay Burcu'na giriş yapıyorlar.

Önümüzdeki üç haftalık süreçte; 
-İş ilişkilerinizi geliştirmek, kurumlar, patronlar, yaşça büyük kişiler, resmi yerler, aile büyüklerinden destek almak daha kolay olacak.
-Özel hayatınızda mesafeli, prensipli yaklaşımlar öne çıkarken, iş bağlantılı ilişkiler geliştirmeye müsait bir enerji olacak.
-Bu süreçte Astroloji, kişisel gelişim, yurtdışı ve şehirdışı bağlantılı işler, inançlar, dini konularda okumalar, araştırmalar yapmak enerjinizi yükseltecektir.
-Ticari konularda şehirdışı fırsatlar ve yabancılarla işler değerlendirilebilir.
-İleitişimde açık, doğrudan, dürüst ve iyimser davranacağınız süreç başlıyor.
-İlişkilerde yüzeysel davranışlar yerine, ağır davranışlar olumlu tepki alırken, toplumun onayladığı ve takdir ettiği kişilerle ilişki kurmak, hem statü açısından hem de kendinizi güvende hissetmek açısından daha belirgin bir ihtiyaç halini alabilecek.

Danışmanlık ve Eğitimlerle ilgili bilgi almak için: didemsarman@yandex.com a mail yazabilirsiniz.
 
Koç
Kişisel bakımınıza ve güzellik işlerine zaman ayırarak, imajınızı yenileyebilirsiniz. Duygularınızı içtenlikle ve mutlulukla yansıtacağınız bugün, özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

Boğa
Ruhsal gelişimize zaman ayırarak, stres ve sıkıntılardan kurtulmak için ideal zamandasınız. Anne ve kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaratabilecek bugün, meditatif ve sakin ortamlardan yararlanın.

İkizler
Yaşamınızda artan neşe, coşku ve iyimserlikle, bugün katılacağınız kalabalık ortamlarda dikkat çekecek, enerjinizle hem iş hayatınız hem de özel yaşamınızda kaliteli iletişim sağlayacaksınız.

Yengeç
Yüksek enerjinizle yaşamınızın her alanındaki girişimleriniz desteklenirken, aile büyüklerinizin desteğini alabilir, sosyal ortamlarda yer alarak enerjinizi yükseltebilir, işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Aslan
Seyahat planı oluşturmak için ideal olan bugün, öğretmenler, doktorlar ve kişisel gelişimcilerle yapacağınız görüşmeler için ideal olacak. Aşk hayatınızda sevindirici haberler ve teklifler alabilirsiniz.

Başak
Parasal konularda avantajlı olduğunuz bugün, toplu paralar, alım satım, miras, nafaka, burs gibi beklentilerinizle ilgili gelişme kaydedebilirsiniz. İlişkilerinizde olası problemlerin çözümlendiği zaman.

Terazi
İkili ilişkilerde romantik tekliflerle karşılaşabileceğiniz bugün, ilişkinizin enerjisini yükseltecek görüşmeler ve paylaşımlarla mutlu bir gün geçirebilir, dostlarınız ve sevdiklerinize de zaman ayırabilirsiniz.

Akrep
İş hayatınızdaki girişimler ve görüşmeleri son derece destekleyen bugün, küçük de olsa elinize para geçebilir. Yetenekleriniz ve kendinize güveninizle bulunduğunuz her ortamda etkileyici tarafsınız.

Yay
Güzellik/yakışıklılık ve çekici enerjinizi herkesin çok daha kolay hissedeceği bugün, özellikle romantik görüşmeler, seyahatler, çocuklarla olan ilişkilerinizi iyileştirmek ve işlerinizin tanıtımı için harika olacak

Oğlak
Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bugün, hem sevdikleriniz hem de ailenizden destek görebilir, evinizde düzenlemeler yapabilir, yaratıcılığınızla iş hayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

Kova
Telefon, mail ve mesaj trafiğinizin artacağı bugün, beklediğiniz haberleri almak ve yakın çevrenize, görüşmelerinize zaman ayırmak için harika. İletişim gücünüzü olumlu kullandığınız pozitif zaman.

Balık
Patronlarınız ve iş yaptığınız insanlardan destek görebilir, kişisel yeteneklerinizi ve iyimserliğinizi iş hayatınızda olumlu kullanarak fırsat elde edebilirsiniz. Beklediğiniz paraların gelebileceği zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder