24 Mayıs 2015 Pazar

25-31 Mayıs Haftasında Burçları Neler Bekliyor ?






KOÇ

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; ikili ilişkileriniz ve aile alanınızda ani gelişen diyaloglar ve dargınlık, alınganlık, geçmişten gelen konuların bugününüze etki etmesi şeklinde bir enerji sözkonusu olacak. Yakınlarınızı daha iyi anlamaya çalışarak bu süreci çözümleyebilir, alınganlık yerine empatik yaklaşımlarla bu etkiden olağan seyrinde geçip gidebilirsiniz.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; konsantrasyon ve motivasyonunuzda geçici bir azalma yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza özen göstermeli, pozitif insanlarla olmayı tercih etmelisiniz. Görüşmeleriniz, sözleşmeler, anlaşmalar, yolculuklar ve yeni tanışılan insanlar ile finansal konularda yanılgıya ve kandırılmaya açık bir enerjiden geçtiğiniz için, bu üç gün yaşamınızdaki her şeye daha dikkatli gözlerle bakmanız faydalı olacaktır. Özellikle Çarşamba günü iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Aynı gün internet ve trafikle ilgili problemlere de dikkat etmeniz gerekecek.
29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; organizasyonlar, topluluklarla yapılan işlerden yararlanabilir, yaşamınıza hız ve hareket katabilir, birçok görüşme gerçekleştirebilirsiniz; ancak bu görüşmelerin bir bölümünde yanılgılara açık bir enerjide de olacağınız için, yeni bir adım atmadan, varolan şartları değerlendirmeniz, sevdiklerinizle görüşmeler, kısa seyahatler yapmanız, yazı yazmanız ve kendinize aktiviteler koymanız faydalı olacaktır. 

BOĞA

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; Yakın çevreniz, akrabalar, kardeşler, arkadaşlar ve komşular ile ilişkilerinizin ani şekilde problemli hale gelebileceği, iletişim alanınızda birden bire büyüyen diyaloglara zemin hazırlayan bir enerji sözkonusu. Bu süreçte trafikte de dikkatli olmanız ve yakınlarınızla ilişkilerinizi yeniden düzenlemeniz gerekecek.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; finansal konularda kesinlikle yeni girişimleri desteklemeyen ve para konusunda yanıltılmaya açık bir enerjiden geçmektesiniz. Bu süreçte özellikle yaşamınıza yeni giren partner veya yakın arkadaşların, yanıltıcı davrandığını gözlemleyebilir, ilişkilerinizi buna göre yeniden düzenleyebilirsiniz. 

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; sahip olduğunuz değerlerin ön plana çıkacağı bu süreçte beklediğiniz bazı görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Ancak finansal alanda hala daha yeni bir adım atmamanız ve arkadaş çevrenizle ilgili problemleri düzenlemeniz gereken bir zamanda olacaksınız. 

İKİZLER

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; finansal konular, arkadaşlıklar ve ilişkilerinizde ani problemlere zemin hazırlayan haftanın bu ilk iki gününde mümkün olduğunca sakin ve empatik yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Sizin için olmaması gereken insanların yaşamınızda problem yaratarak kendilerini fark ettirecekleri zaman dilimi.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; genel sağlık ve moral durumunuza herkesden önce değer vermeniz gereken bir süreç olsa da, aile büyükleriniz, patronlarınız ve iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde, karşı tarafı yıpratabileceğiniz bir süreçte olduğunuz için, daha yapıcı davranmaya çalışmalı, ilişkilerinizi yumuşak sürdürmeye gayret etmelisiniz. Bu süreçte yeni iş girişimlerinde bulunmanız sonradan problemlere sebep olacaktır. Bugünlerde sinir sisteminiz, boğaz, akciğerler, eller, kollar ve omuz bölgenizi korumanız gerekecektir.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; enerjiniz gitgide yükselirken, tatil planlayabilir, sevdiklerinizle görüşmeler yapabilir, aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ne var ki bu süreçte dikkatiniz ve algınız dağınık olacağı için, tek bir yere odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu süreç boyunca içinde bulunduğunuz şartları ve düşüncelerinizi karşı tarafla tam olarak ve dürüstçe paylaşmayı tercih etmelisiniz.

YENGEÇ

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; aile ve iş ilişkilerinizde ani problemler yaratabilecek bir enerjide olacaksınız. Bu süreçte estetik operasyonlar ve güzellikle ilgili işleri yaptırmayı tercih etmemelisiniz. Haftanın ilk iki gününde kırılganlığınız artarken, sevdiklerinizden daha fazla özveri bekliyor olacaksınız

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; geçmişten gelen konular ve özel ilişkilerinizdeki diyaloglarınızda yanıltılmaya açık bir enerjide olacağınız için, etrafınıza daha dikkatli gözlerle bakmanız gerekecek. Bu süreçte konsantrasyonunuzda ve yaşam enerjinizde geçici olarak durağanlık hissedebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumanız gereken bu zaman diliminde trafikle ilgili konularda problemlere açık bir enerjiden geçiyor olacaksınız.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; enerjiniz daha iyimser hale gelirken, motivasyonunuz da giderek yükseliyor olacak; ancak iletişim hatalarına açık bir zamandan geçtiğinizi aklınızda tutmalı ve sürekli özverili olan tarafın kendiniz olamayacağını hatırlayarak, çevrenizdeki insanların da ellerinden geleni yapmasını beklemelisiniz. Bu süreçte enerji çalışmaları, meditasyonlar ve rüyalar alanınızdan maksimum faydalanacak, geçmişten gelen problemleri çözümlemek üzere hareket ediyor olacaksınız

ASLAN

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; Özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkiler ve her alandaki görüşmeler, iletişiminizde ani gelişebilecek problemleri çözümlemek üzere hareket ediyor olacaksınız. Bu süreçte her ne olursa olsun kalbinizde sevgiye yer vermeye devam edin ve gelişen olası bir problemde bunun karşı tarafın bir sorunu olduğunu, problemi üstlenmemeniz gerektiğini hatırlayın. Bu süreçte geçmişten gelen ilişkiler ile ilgili problemler gelişebilir.
 
25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; arkadaş çevreniz, organizasyonlar, geleceğe dair size verilen umutlar ve aile ilişkilerinizde yanıltıcı bir enerjiden geçiyor olacaksınız. Bu süreçte size vaad edilen olayların gerçekleşeceğine hemen inanmak yerine, insanları daha iyi tanımaya zaman ayırın ve olayları iyi gözlemlemeyi tercih edin. İnternetle ilgili problemler yaşayabileceğiniz bir zamandasınız.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; sosyalliğinizin artacağı, birçok görüşme yapabileceğiniz, etkinlik ve davetlerden yararlanarak, keyifli zaman geçirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu süreçte arkadaş çevrenizin diyalogları yanıltıcı olabilir ve yaşamınızda bazı belirsiz düşüncelere sahip insanlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta genelinde bir şeye hemen inanmak yerine gözlem yapmak, işinize yarayacak.

BAŞAK

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; finansal konular, arkadaş çevreniz ve projelerinizle ilgili ani gelişen problemlere açık bir zamandan geçmektesiniz. Bu süreçte yaşamınızdan bazı arkadaşlarınız problem yaratarak çıkmak isteyebilir veya siz onlardan uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Eğer bekarsanız, bu hafta sosyal ortamlarda ani tanışacağınız insanlarla flört etme konusunda aceleci davranmamanız faydalı olacaktır.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; ikili ilişkiler alanınızda, yakın dostluklar, partnerlik, avukatlık vb. yanıltılmaya oldukça açık bir enerjiden geçtiğinizin farkında olarak, insanlara bir konuda hemen inanma eğiliminde olmayın ve olayları gözlemleyin. Bu süreçte patronlarınız ve iş yaptığınız kişilerle gelişebilecek problemlere de açık bir zamandan geçmektesiniz.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; ilişkileriniz ve iş hayatınızdaki gelişmeleri yoluna koyabileceğiniz bu süreçte, görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz. Haftanın bu günlerinde, iletişiminizde açık ve doğrudan olmaya özen gösterin ve insanların hakkınızda yanıltıcı düşünmesine izin vermeyin. 

TERAZİ

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; ikili ilişkileriniz, aile büyükleri ve patronlarınızla ilişkilerinizde ani gelişebilecek problemlere karşı dikkatli davranmanız gereken bu süreçte, yaşamınızdaki ani tepkileri anlamlandırmaya ve çözüm getirmeye çalışıyor olacaksınız.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; finansal konular, yakınlarla iletişim, seyahatler ve eğitim konularında yanıltıcı bir enerjiden geçeceğiniz için, etrafınızı daha dikkatli gözlemlemeniz gerekecek. Bu süreçte eğer bir doktora veya spiritüel öğretmene danıştı iseniz, hatalı teşhisler koyulma riskiniz fazladır. İletişim konusunda bu üç gün kandırılmaya açık bir enerjide olduğunuzun farkında kalın.
 
29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; enerjiniz yükselirken, yaşamınızda yeni umutlar doğmasına sebep olacak bu süreçte görüşmeleriniz ve planladığınız seyahatler, organizasyonlarınızı başarı ile gerçekleştirebileceksiniz. Bu süreçte yeni insanlarla da tanışabilirsiniz, ancak ilişkiler alanınızdaki iletişimde, karşınızdaki insanların kafa karışıklıkları ve yanıltıcı konuşmaları sözkonusu olabileceği için hafta genelinde bir şeye hemen inanmak yerine gözlem yapmayı tercih edin.

AKREP

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; iş hayatınız ve yakınlarınızla iletişiminiz ile öğrenci iseniz eğitim hayatınızla ilgili konularda ani gelişebilecek problemleri çözümlemek üzere hareket ediyor olacaksınız. Bu süreçte basın yayın, hukuk, seyahatler, müzik ve eğitim alanınızda beklenmedik problemlerle karşılaşabilir ve ilgili konuları iyileştirmeye çalışabilirsiniz.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; bu süreçte ani gelişen ilişkilerden uzak durmaya çalışın ve yanıltıcı bir enerjide olduğunuzun farkında kalın. Operasyonlar, ameliyatlar ve düzeltmeler bu süreçte istediğiniz gibi gerçekleşmeyebileceği için imkanınız varsa erteleyin. Haftanın ilk üç gününde finansal konularda yeni girişimlerde bulunmamayı tercih edin ve yaşamınızı riske sokacak davranışlardan (hızlı araç kullanma, madde kullanma vb.) kesinlikle uzak durun.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; enerjiniz hafta başına göre giderek yükselirken, geçmişten gelen bazı konularla meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Spiritüel ve enerji çalışmalarından maksimum fayda elde edeceğiniz bu süreçte, yaratıcılık kanalınız son derece açık olacak. Hafta genelinde “sözlere” değil, davranışlara bakmanız ve sözlerin yanıltıcı olabileceğini aklınızdan çıkarmamanız sizin için faydalı olacaktır

YAY
 
25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; özel ve arkadaşlık ilişkileriniz ile iş hayatınızda gelişebilecek ani problemlerle ilgilenmek zorunda kalabileceğiniz bu süreçte genel sağlık durumunuza özen göstermeli ve dışarıdan yemek yememeye özen göstermelisiniz. 

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; ikili ilişkilerinizde yanıltıcı bir enerjiden geçeceğiniz bu süreçte başta yeni tanıştığınız insanlar olmak üzere, uzun zamandır tanıdığınız insanların da size verdiği vaadlere hemen inanmak yerine süreci gözlemlemeyi tercih edin. Haftanın ilk üç gününde kendinizde özellikle aldatıcı ve yanıltıcı davranmamaya, açık olmaya özen gösterin. 

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; birden çok görüşme yapabileceğiniz, seyahatler, görüşmeler ve iletişim alanınızı olumlu etkileyen bu süreçte, hafta başına göre enerjinizi ve ilişkilerinizi toparlıyor olacaksınız. Ancak kurulan iletişimde hala daha yanıltıcı etkiler sözkonusu olabileceği için ve bazı görüşmeleriniz yarıda kalabileceğinden bir şeye hemen inanmak yerine kendinize ve insanlara zaman tanımayı tercih etmelisiniz.

OĞLAK

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; ortaklar, yakın dostlar, partneriniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili problemli bir süreçten geçerken, ani gelişebilecek krizleri çözümlemek üzere hareket edecek ve kendinizi bu zaman diliminde daha kırılgan bir yapıda yansıtabileceksiniz. Haftanın ilk üç gününde patronlar ve aile büyüklerinizle iletişiminizi de normal seyrinde tutabilmeniz önemli hale geliyor.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; günlük yaşamınız ve iş hayatınızda her şeyi daha kontrollü götürmeniz gereken bu süreçte, iş hayatınızdaki karışıklıkları çözümlemeye ve günlük yaşamınızdaki işleri düzenli hale getirmeye çalışıyor olacaksınız. Bu süreçte sağlığınıza son derece dikkat etmeli, özellikle kazalara karşı önlemli olmalısınız. 

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; motivasyonunuz artarken, birçok görüşme yapabilir, seyahate çıkabilir, yaşamınızdaki insanlarla yeni konuşmalar yapma planı içinde olabilirsiniz. Bu süreçte hala daha iletişim karışıklıkları ve yanılgılara açık bir enerjide olacağınız için, özellikle iş hayatınızda başta olmak üzere size sunulan vaadlere hemen inanma konusunda aceleci davranmayın ve süreci gözlemlemeyi tercih edin. Haftasonu yakın çevre ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; sağlığınıza özen göstermeniz gereken, ilişkileriniz ve günlük yaşamınızda ani gelişebilecek problemlere açık olduğunuz bir enerjiden geçerken, bunları çözümlemeye çalışıyor olacaksınız.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; finansal konular ve aşk hayatınızda, özellikle de yeni tanıştığınız insanlarla ilgili alanlarda yanıltılmaya açık bir enerjiden geçiyor olacaksınız. Bu süreçte ani gelişen ilişkilere temkinli yaklaşmanız ve varolan ilişkilerinizi riske atmamanız önemlidir. Aynı günlerde spor kazalarına karşı dikkatli davranmalı, planlanan reklam, tanıtım, tatil vb. alanlarda oluşabilecek karışıklıkları olağan karşılamayı tercih etmelisiniz.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; enerjiniz giderek yükselirken, sosyalliğinizin arttığı, ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha iyi odaklanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu zaman diliminde hala daha iletişim ile ilgili karışıklıklara açık olduğunuzu unutmayın ve sözlerinizde açık, davranışlarınızda net olmaya özen göstermeyi tercih edin.

BALIK

25-31 Mayıs haftasında,

25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri; özel yaşamınız, yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim alanlarınızda oluşabilecek ani problemlere çözüm arıyor olacağınız bu süreçte ilişkilerinizde hassas bir zamandan geçiyor olacaksınız. Eğer bekarsanız yeni ve ani başlayan ilişkilere temkinli yaklaşmanız sonradan yararınıza olacaktır.

25-26-27 Mayıs, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; aile, ev, yuva, yerleşim, taşınma ve iletişim alanlarınızda yanıltıcı ve yanıltılmaya açık bir enerjiden geçtiğiniz için, özellikle size söylenenlere değil, yapılanlara dikkat etmeniz bu süreçte faydanıza olacaktır. Evinizin internet, doğalgaz ve su sistemleri ile ilgili arızalara karşı tedbirli olmanız gerekmektedir.

29-30 ve 31 Mayıs Cuma, Cumartesi, Pazar günleri; kendinizi çok daha neşeli, eğlenceli ve motive hissedeceğiniz bu süreçte kısa süreli yer değiştirmek, gezi, eğitimlere katılmak ve görüşmeler yapmak size iyi hissettirecek. Hafta başından beri hala daha iletişim alanınızın problemli olduğunu bu süreçte unutmayın ve ikili ilişkilerinizdeki haddinden fazla umut veren konuşmalara hemen inanmak yerine, zaman tanımayı tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder