24 Mart 2015 Salı

23-29 Mart Haftası & Satürn Güneş120 BURCUNUZU NASIL ETKİLİYOR?






KOÇ BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü sizin motivasyon , konsantrasyon ve kararlılığınızı arttırarak, yaşamınızda çok önemli, uzun vadeli ve kalıcı kararlar almanıza sebep oluyor.Yaptırım gücünü elinizde bulunduracağınız, içsel dinamiklerinizi iyi disipline ederek, yaşamınızda keyifli kararlar alacağınız bu süreçte, kutlamalar yapabilir, partnerinizle çok daha iyi anlaşabilir, genel sağlık durumunuzda iyileşme gözlemleyebilirsiniz. Özellikle bu hafta başlayacağınız işler ve ilişkilerde kalıcı olma vurgusu son derece etkili iken, bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü de hem bağışlayıcı özelliklerinizin yükselmesine hem de aşk duygularının yaşamınızda çoğalacağını ifade ediyor. Mutlu haftalar !

BOĞA BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü ruhsal olarak ciddi anlamda güçleneceğiniz, motive olacağınız bir haftaya işaret ederken, arkanızdan iş çevirenler veya sizden gizli yapılan eylemlerden de çok rahat haberdar olacağınız, diğer yandan rüyalar yolu ile alınan mesajlara açık olduğunuz, geçmişinizden gelen insanlarla yüzleşebileceğiniz  ve doğal olarak geçmiş ilişkilerinizle karşılaşabileceğiniz bir sürece işaret ederken bu zaman diliminde ruhsal çalışmalar, dinlendiren aktiviteler ve doğal ortamlarda bulunmayı özellikle tercih edin ve dua, meditasyon, enerji çalışmalarından sıklıkla faydalanın. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü, kendinizi çok daha yumuşak, esnek, anlayışlı ve güzel göstermenizi sağlarken, enerjinizle insanları büyüleyecek, bulunduğunuz her ortamda çok kolay dikkat çekebilecek ve yeni ilişki tekliflerine de açık olacaksınız. Ayrıca bu süreç sosyal ortamlardan gelen bir ilişkiye de işaret ediyor.

İKİZLER BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, geleceğe yönelik niyet ve dileklerinizin somut anlamda veya proje olarak karşınızda olmasını sağlarken, özellikle kariyer gelirleri, topluluklarla yapılan çalışmalar, yeni hedefler belirleme ve arkadaş çevrenizin desteği anlamında şanslı olacaksınız. Bu zaman diliminde uzun süreli ikili ilişkilere başlama fırsatınız oldukça yüksek iken, bunu arkadaş çevreniz, internet veya katıldığınız sosyal ortamlarda başlatabilirsiniz. Diğer yandan bu haftayı geleceğe yönelik beklentilerinizi net oluşturmak ve çalışmalarınıza hız kazandırmak açısından değerlendirebilirsiniz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü, finansal konularda hatalara dikkat etmeniz yönünde sizi uyarırken, geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili duygulara kapılabilir, yaşamınızdaki kişiye karşı affedici, bağışlayıcı ve sevgi dolu davransanız da, bu iki gün ilişki ile ilgili temelde yatan sorunları size olaylar aracılığı ile gösterebilir. Genel anlamda muazzam olumlu bir haftada olduğunuzu hatırlayın ve yaşamınızda doğru hedefler belirleyemeye çalışın.

YENGEÇ BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, hafta genelinde günlük yaşamınızda işlerinizin çok daha rahat çözümleneceği, uzun vadeli işlere başlayabileceğiniz ve görüşmelerinizin son derece başarılı geçeceği bir sürece işaret ederken, sağlığınız konusunda iyileşme yaşayacak, içsel olarak çok daha motive, zinde ve canlı hissedeceksiniz. Özellikle aile büyükleri, patronlar ve yaşça büyük kişilerin desteğini görebilir, devam eden ilişkilerinizde uzun vadeli güzel kararlar alabilir, keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bekar olanlar için fırsatlara açık olan bir haftada bulunduğunuzu hatırlatarak, hafta genelinde kurduğunuz ilişkilere daha dikkatli bakmanızı ve bu ilişkinin uzun vadeyi etkileyebileceğini söyleyebilirim. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü düğün, nikah ve davetler açısından muazzam olumlu etkili iken, arkadaş çevrenizle yapılan etkinlikler, geleceğe yönelik niyetleriniz açısından da destekleyici olacak. Bu süreç aynı zamanda yaşamınıza aşk ve sevgi dolu konuşmaların, diyalog ve görüşmelerin katılmasına sebep oluyor.

ASLAN BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, belki de haftanın en olumlu etkilerini size sunarak, tatiller, seyahatler, eşle, partnerle olan iletişiminiz, olası davalarınız, düğün, kutlama, nikah ve uzun süreli ilişkilere başlama açısından size fırsatlar sunuyor. Bu süreçte öğrenci iseniz, eğitim hayatınızda başarı, öğretmenlerinizle daha iyi anlaşma gibi etkiler sözkonusu iken, ilişkiler açısından olumlu bir haftadan geçiyorsunuz. Ayrıca basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler ve umutlarınızın artması anlamında şanslı olduğunuz bu süreçte, doktorlar, danışmanlar ve astrologlardan da ciddi destek görebilirsiniz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü aile büyükleriniz ve yaşça büyük kişilerin sevgisini daha çok görmeyi gösterirken, yakın çevre desteği ve iş hayatı anlamında görüşmelerde fırsatlar elde etme anlamını da taşıyor olacak. Bu hafta çocuk sahibi olmak isteyenler için fırsatlar haftası iken, ayrıca çocuğu olanların da güzel haberler alacağı bir süreç olacak.

BAŞAK BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, ruhsal olarak çok ciddi destek aldığınız, aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizin desteğini hissederek, hedeflerinize daha rahat yöneleceğiniz bir zamana işaret ediyor. Eviniz, ofisiniz ve yerleşimle ilgili değişiklik ve düzenlemeler için şanslı olduğunuz bu haftada, olası operasyonlar, ameliyatlarınızda da başarı görünüyor. Ruhsal çalışmalar, psikolog ve psikiyatristlerden destek görebileceğiniz bu zaman diliminde yaşamınızda sevdiğiniz insanların maddi ve manevi mutluluk haberlerini de alabileceksiniz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü yurtdışı, eğitim öğretim hayatınız, eş ve partnerden gelen haberler, seyahatler konusunda size ılımlı bir enerji ile destek olurken, bekar bir Başaksanız bu süreç size aşk ve sevgiyi daha yoğun hissedeceğiniz bir tanışma, flört durumu getirebilir. Hafta genelinde kalıcı kararlar alma ve hedefe yönelik çalışmalar zamanındasınız.

TERAZİ BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, yakın çevre, kardeşler, akrabalar ve ailenizin güçlü desteğini alacağınız, ikili ilişkilerinizde olumlu, yapıcı diyaloglar kurarak uzun vadeli kararlar alabileceğiniz bir sürece işaret ederken, özellikle iş teklifleri, görüşmeler yapmak, internet ile ilgili işlerinizi halletmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak ve düşünce dünyanızı ilgilendiren alanda yapıcı, kesin, sonuç odaklı kararlar almak açısından olumlu etkiler sunuyor. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü gizli ilişkilerden uzak durmanızın faydalı olacağı, saç boyama, imaj değişimi, küçük estetik operasyonlar, şifacılardan destek alma gibi konularda size olumlu bir etki gönderiyor olacak. Bu süreçte ilişkilerinizde çok daha yumuşak, anlayışlı ve ruhsal tatmin yaşayan taraf olacaksınız.

AKREP BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, maddi ve manevi kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanacağınız, kendinize güveninizin tam olduğu, özellikle çalışma yaşamınızda son derece olumlu etkiler sunan bir döneme işaret ederken, alım satım, banka ve hesap işleri ile ilgili de size destek oluyor olacak. Bu zaman diliminde olası sağlık sorunlarınıza net çözümler bulacak, yaşamınıza sorumluluk ve disiplin getirerek daha zinde, daha motive, daha hedefe odaklı yaşayacaksınız. Spora başlamak, rejime start vermek, iyi bir diyet uygulamak, günlük yaşamınızı daha net planlamak için harika zamanlardasınız. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü özel ilişkilerinizde aşk ve romantizmi en üst noktaya çıkararak, sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanın duygusal olarak sizi çok mutlu edeceğini ve eğer bekarsanız ilişki tekliflerine açık olduğunuzu da göstermekte

YAY BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, gücün, sorumluluğun, kontrolün ve şartların sizden yana olduğu, hayatınıza uzun vadeli işler ve ilişkiler getirecek harika bir döneme işaret ediyor. Bu süreçte reklam tanıtım, sahne sanat, spor ve eğlence ile ilgili işlerinizde önemli olumlu gelişmeler yaşarken, aşk hayatınızda uzun vadeli ilişkilere başlayabilir, tanıştığınız insanların uzun süre yaşamınızda yer ettiğini ilerleyen dönemde fark edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin hayallerine kavuşabileceği bu hafta, spora başlamak, işlerinizde yakınlarınızdan destek almak ve görüşmeler yapmak için de muazzam olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü günlük yaşamınızda estetik zevklerinizin, yemek yeme ihtiyacınızın daha artabileceği bir sürece işaret ederken, yaşamınızda affetme, bağışlama, merhamet ve aşk temaları daha fazla önplanda olacak. Ayrıca yine bu iki gün hayal ettiğiniz bir görüşmeyi yapma fırsatına sahip olacaksınız.

OĞLAK BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, ruhsal olarak disipline olmanıza, olası ailevi problemlerinize kalıcı ve yapıcı çözümler üretmenize, sevdiklerinizle anlaşmanızın çok daha kolay olmasına, yerleşim, ev ve ofisle ilgili düzenlemelerinizin istediğiniz gibi gerçekleşmesine sebep olurken, manevi olarak yoğun bir destek alıyor ve güçleniyor olacaksınız. Özellikle motivasyonunuzdaki artış, iş hayatınız ve ilişkilerinizde uzun vadeli kararlar almanıza ve adeta yeniden yapılanmanıza aracı olacak şekilde etkiler sunuyor. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü yaşamınızda keyifli görüşmeler yapacağınız, aşk hayatınız konusunda tekliflere açık olduğunuz ve devam eden ilişkilerinizde romantizmi hissedeceğiniz güzel bir dönemi gösterirken, bu süreçte sevgiyi, ilgiyi daha yoğun hissediyor olacaksınız.

KOVA BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, hayatınızda yeni tekliflerin gündeme gelmesine sebep olurken, projeler, çalışma hayatınız ve hedefleriniz destekleniyor olacak. Özellikle yapacağınız hem özel ilişkiler hem de kariyer anlamındaki görüşmeler uzun vadeyi kapsarken, bu zaman diliminde kendinizi çok daha net, kararlı ve keskin ifade edecek, iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanabilecek ve beklediğiniz bir takım haberleri alabileceksiniz. Seyahatler, eğitimler, görüşmeler ve yakın çevre desteğini alma anlamında size olumlu etkiler sunan bu süreçte, internet sitenizi düzenleyebilir, yazı yazmaya başlayabilir, diğer taraftan gerekli evrak, belge vb. işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü ailenizin ve yakınlarınızın yoğun ilgi ve sevgisini hissedeceğiniz, huzuru evinizde bulacağınız bir zamanı gösterirken, yaşadığınız alanı kendi zevklerinize ve sizi mutlu edecek düzene göre yeniden yapılandırmanız size çok daha iyi hissettirecek. Yine bu dönemde geçmişe dair birtakım duygularınızın canlanabileceği, geçmişte kalan insanlarla kontak kurabileceğiniz bir zamanda bulunuyorsunuz.

BALIK BURCU
23-29 Mart haftasında etkili olan ve en keskin anını 25 Mart Çarşamba günü gerçekleştiren Satürn Güneş uyumlu görünümü, ailenizin, patronlarınızın ve fikrine değer verdiğiniz kişilerin desteğini alacağınız, kurumsal ve devletle ilgili resmi işlemlerinizin kolayca çözümleneceği bir sürece işaret ederken bu zaman diliminde kendinizi toplum içinde sorumluluk sahibi, hedefe odaklı ve kararlarından dönmeyen bir yapıda çok güçlü ifade edecek, olası sunumlarınız, tanıtımlarınızda başarı elde edeceksiniz. Kariyer konusunda olumlu görüşmeleri ifade eden bu hafta, finansal kaynaklarınızla ilgili işlerinizi tamamlayabilir, yatırım yapmayı düşünebilir, banka ve hesap işlemlerinizi tamamlayabilir, alım satım yapabilirsiniz. İlişkileriniz açısından motivasyonunuzun çok yüksek olduğu ve hayattan ne beklediğinizi çok daha iyi belirleyebileceğiniz bu hafta, ayrıca maddi manevi sizi güçlü kılacak bir armağan alabilirsiniz. Bugün ve yarın, 24-25 Mart tarihlerinde etkin olan Venüs Neptün uyumlu görünümü, enerjinizi çok güzel ifade edeceğiniz, sosyal ortamlar, etkinlikler, düğünler, organizasyonlarda yer alabileceğiniz ve aşk hayatınızda romantik, yapıcı, sevgi dolu bir zamana işaret etmeye devam ediyor.

DİDEM ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder