6 Aralık 2013 Cuma

R.İ.P PAUL WALKER / ÖLÜM SEBEBİ İNCELEME

Paul Walker Cennette..

Paul Walker’ın öldüğüne daha düne kadar inanmıyordum. Muhakkak bu bir şaka veya 2014’te vizyona girecek yeni filmleri olan “Hızlı ve Öfkeli 7” için yapılan bir planlamadır diye içimden geçirdim ve bu konuda birçok farklı haber okudum. Ne var ki Paul Walker’ın haritası kazayı onaylayan birçok faktörle dolu ve daha da kötüsü 3 Kasım’da gerçekleşen Akrep Burcu’ndaki tutulmanın, onun haritasında Mars ile kontak kurması. Şimdi önemli detaylar ile tutulmanın Paul Walker’ın haritası üzerindeki etkilerine bakalım.




Aşağıda gördüğünüz haritalardan içeride olan Paul Walker’ın, dışarıda olan ise 3 Kasım 2013 Akrep burcunda Güneş Tutulması’na ait haritadır. Öncelikle dikkat çeken unsur,  tutulmanın astrolojide “ölümün kapısı” olarak isimlendirilen, hayati tehlikelerin tam karşısında bulunan ve kendisi de ölüm ve ilgili konuları çoğunlukla anlatan bir evde gerçekleşmesidir. Tutulma 2.evde gerçekleşmiştir ve Asc’yi 60 drc ile görmektedir.




Bu tutulmanın en önemli tarafı kendisi zaten başlı başına kazaları, yanıkları ve yanmayı anlatan natal Mars’a karşıt açı yapmasıdır. Tutulma 3 drc orb ile natal Mars’a karşıt açı yapmıştır. Haritada Mars, trafiği ve yaşamsal tehlikeleri anlatan evden gelerek, yine hayati tehlikeleri ve ölümü anlatan 8.evde yerleşmiştir. 8. Evde yerleşen natal Mars, 4 ve 10. Evlerdeki ay düğümleriyle 120 drc açı kurmaktadır. Paul Walker’ın trafik kazasında ölmesini bu görünüm başlı başına karşılamaktadır.

Kayıpları anlatan güney ay düğümü, tutulma esnasında yaşamsal tehlikeler ve ölümün evinde natal Mars’ın üzerinde, onunla kavuşum halindedir ve natal haritadaki ay düğümleriyle 120 drc kurmaktadır. Ölümlerde ay düğümlerini sıklıkla görmekteyiz.

Yaşam sonunu gösteren Jüpiter, ani hareketin burcu Kova’da, natal haritadaki kazaları ve yaşamsal tehlikeleri gösteren Mars’a kare açı yapmakta ve ölümün şiddetini, kaza anının büyüklüğünü göstermektedir. 
Mars patlamalarla ve yangınla ilişkilidir. Boğa burcundaki Mars, kaza yapıldıktan sonra belirli bir süre geçmesini ve ardından yaşanan patlamayı anlatmaktadır. (kazadan sonra, patlamanın yaşanması ve yavaş yavaş yanarak ölmek)

Sekizinci evde yerleşmiş natal Şiron Koç burcundadır ve yanıklardan, kazalardan, patlamalardan gelen yara ile ölümü temsil etmektedir.

Yaşam sonunu ve eski kaynaklara göre ölümün, yaşamın batışının/sonunun geldiği evden gelen Jüpiter, transitini 11.evde sürdürürken,  8.evde yer alan natal Şiron’a kare açı yapmaktadır. Ölümün acı dolu ve yanarak, yaralanarak gerçekleştiğini ve şiddetinin büyük olduğunu göstermektedir. Transit Jüpiter bu açıyı kurduğu anda Asc ve Dsc’yi ve Güneş’i görmektedir.

Transit Jüpiter aynı anda, DSC’de yerleşen Ay ile karşılıklı ağırlamadadır ve gücünü ikiye katlamaktadır. Ay’ın önemli bir pozisyonu 7.ev yerleşimi olmakla birlikte, Paul Walker’ın Balık Dolunay’ında doğmuş olmasıdır. Haritada Ay, yaşamın battığı/sona erdiği yerde konumlanmıştır.

Tüm bu göstergeler Paul Walker’ın hayatının sonunu açıklamaktadır. Uzun süre inanmak istemediğim bu olay ne yazık ki gerçekleşmiştir.

R.İ.P Paul Walker..

Didem ŞARMAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder