27 Aralık 2013 Cuma

OĞLAK BURCUNDA YENİAY 1 OCAK 2013




İktidar Partisi İçin Zor bir Süreç Devam Ediyor..

Bir yara kangren olmuşsa ve sizi içten içe acıtmaya devam ediyorsa, en iyi yol o yarayı kökten kesip atabilme cesaretini göstermektir..

Yeni Yıl Kutlamaları İptal olsa Yeridir...

2014’ün ilk gününde saat 13.13’te gerçekleşen Oğlak burcundaki yeni ay, 2014 açısından önemli olayları tetiklemesi ile birlikte köklü bir değişim enerjisini açığa çıkartıyor. 8 Aralık’ta Mars’ın Terazi burcuna girişi ve devamında ülkemizde gerçekleşmeye başlayan operasyonlar ve bu operasyonların ardından çıkan yolsuzluklarla birlikte iktidar cephesinde önemli değişiklikler gündeme gelmeye başladı. Bu değişiklik iktidar partisinin birçok bakanının istifa etmesi ve yerlerine yeni bakanların yerleştirilmesi ile devam etmekte. Böylece Akp’nin kendi içinde mecburi bir değişikliğe gittiğini görmekteyiz. Bu konuyla ilgili çok detaylı bir yazıyı, henüz kimse yazmamışken 7 Aralık 2013 tarihinde yayınlamış ve Mars Terazi’de İktidar kan kaybediyor, yargı ve hukuk zedeleniyor başlığı altında sizlere sunmuştum. Eğer hala okumadıysanız yazının linkine tıklayarak hemen okuyabilirsiniz:


Şimdi önümüzdeki sürece bakacak olursak, yeni aylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sonra gösterirler. Bu durumda Oğlak burcundaki Yeni ayın etkisini 28 Aralık-4 Ocak arasında hissettireceğini öngörebiliriz. Türkiye haritasında da 27 Aralık- 4 Ocak tarihlerinin önemli ve etkin görünümler verdiğini yukarıda belirttiğim Mars Terazi yazımda belirtmiştim. Bu noktada bu tarihler arasında Türkiye açısından önemli bir altı gün yaşayacağımızı belirtmeliyim.

Oğlak burcu devlet ve resmi kurumlarla doğrudan ilgili bir burçtur. Yaptırım gücünü elinde tutan kişiler, iktidar partisi, hakimler, yargıçlar ve komutanları örneğin genel kurmay başkanını sembolize etmektedir. Bu noktada Oğlak burcundaki Yeni ay, kendi içinde Pluton ve Merkür kavuşumuna sahip, Mars ve Uranüs ile T kare görünümde ve Jüpiter ile de karşıt görünümdedir.  Bu veriler bize Yeni ay haftasında iktidar partisi ile ilgili güçlü bir kırılma enerjisi söz konusu olduğunu göstermektedir zira bu söz ettiğim açılar oldukça güçlü ve kökten temizlik gerektiren açılardır.

Başbakanımız kendi hayatı, seçimleri ve ailesi ile ilgili gündeme oturabilir, yine bu noktada Türkiye haritasında transit Jüpiter’in  Mc ile görünümü vardır ve başbakanımızın kendini çok zor duruma sokacak bir vaziyete gelebileceğini işaret etmektedir. Normal şartlarda bu görünüm, iktidar partisi ile ilgili ciddi bir sonlanmayı da göstermektedir. Bu sonlanma başbakanı doğrudan etkileyecek ve görevini mutlaka gözden geçirmek zorunda kalacaktır. Bir başka durum ise Örneğin şu anda çağrı kağıdı giden başbakanımızın oğlu Bilal Erdoğan, kendi isteği ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 2 Ocak 2014’e kadar gitmediği halde hakkında zorla getirilme kararı çıkarılacaktır. Sözkonusu bu durumların hepsi Yeni ay haftasında iktidar cephesinde karışıklıklar yaratabilir ve partiyi kendi içinde daha da zor durumlara düşürebilir. 

Yargıçlarla ilgili önemli konular Yeni ay haftasında gündeme gelebilir. Tüm bu sözkonusu olaylar kendi içlerinde zorluk derecesi yüksek görünümlerle gerçekleşmekte olduğu için, Türkiye açısından Yeni ay haftası kritik bir eşiktir. Yargı açısından zorlanan ülkemiz ve güveni sarsılan halkımız için yeni ay haftası kritik kararların verileceği zorlu bir süreci işaret etmektedir.

Yeni ay Türkiye haritasının açık düşmanlıklar evinde doğmaktadır ve 4. Evdeki transit Mars, Yeni ay zamanında natal Pluton ile kare, transit Pluton, transit Merkür ve Yeni ay ile de kare bakış açısı oluşturarak, 4.evden T-kare görünüme girecektir. Bu görünüm aynı zamanda ülke topraklarını tehdit eden bir olayı gösterdiği gibi, halkın iç huzurunun kesinlikle yerinde olmadığını ve huzur bozucu bir takım olayların gelişeceğini göstermektedir. Bu noktada Mars orantısız güç kullanımını da temsil ettiği için, şu anda tekrar alevlenen eylemler sırasında can yakıcı birtakım olayların, eylemciler ve polisler arasında vuku bulacağını da göstermekteir. Ne yazık ki şehit haberlerinde bir artış gündeme gelmesi bu hafta için beklenen bir başka durumdur. Ayrıca defalarca belirttiğim deprem tehlikesi devam ettiğinden, Temmuz 2014'e kadar ülkemiz en yüksek risk altında olduğu için yetkili kişilerin bir an evvel deprem yönetmeliği, depremden korunma, ilk yardım vb. konularda çalışma başlatması gerekmektedir.

Benim önerim, Yeni ay haftasında ortaya çıkacak olan çatışma, orantısız güç kullanımı ve manipulasyon enerjisi altında, kişisel olarak değerlendirecek olursam yılbaşında mümkün olduğunca kalabalık ortamlara girmemenizden yanadır. Bu tarz açılar altında, ülke açısından kritik enerjiler vardır ve bu enerjinin içinde biz çoğu zaman patlama, yangın gibi kitlesel olayları da sıklıkla deneyimleriz. Bu sebeple sevdiklerinizle evinizde baş başa kutlayacağınız bir Yeni yıl sizin için daha eğlenceli ve mutluluk verici olacaktır. Bireysel olarak şiddet ve çatışma enerjisinin yoğun olduğu bu dönemde lütfen enerjinizi dengeleyen yöntemler bulun ve insanlarla birebir çatışmaya girmeyin. Sözlü bir çatışma ortamı bile aniden büyüyebilir ve gereksiz sorunlar yaratabilir.

Yeni ay haftasında öncü burçlar Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak birinci derecede etkileneceklerdir.  Bu burca sahip veya yükseleni bu burçlardan biri olan kişilerin mutlaka yeni ay haftasında sakin ve dengeli olabilecekleri ortamları tercih etmeleri gerekir. Hayatınızda büyük bir değişim enerjisini tetikleyen bu süreç içerisinde sorunlu ve geleceğinize katkıda bulunmayan her türlü insanı hayatınızdan çıkartmak mecburiyetinde kalacağınızı da ifade etmeliyim.

Bu ne kötü bir başlangıç diyorsanız şöyle söylemek isterim:

Bir yara kangren olmuşsa ve sizi içten içe acıtmaya devam ediyorsa, en iyi yol o yarayı kökten kesip atabilme cesaretini göstermektir..

Hayat bazen, kriz zamanlarında o krizleri nasıl yönetebildiğimiz ve krizlerin ardından yolumuza nasıl devam ettiğimize göre şekillenir ve sizin kötü olarak nitelendirdiğiniz olaylar olmasa, belki de ömür boyu bir yarayı taşıyacağınızı hatırlatmak isterim..

Bu yüzden bu hafta deneyimlerinize “ iyi veya kötü” olarak isim takmak yerine, yaşadığım her olayı içtenlikle kabul ediyor ve KADERİME GÜVENİYORUM diyerek karşılamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Yeni yıla güzel bir başlangıç enerjisi ile giremesek de, 2014’te aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutluluk veren deneyimleri yaşamanızı ve her anınızın bir öncekinden daha güzel olmasını dilerim.

Sevgilerimle..

Didem ŞARMAN

1 yorum:

  1. Ilgiyle takip ediyorum emeğinize sağlık çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil