25 Kasım 2013 Pazartesi

25 Kasım 2013 Burç Yorumları


Koç Burcu
Kaygılı ve endişeli geçirebileceğiniz bugün, ikili ilişkilerinizdeki önemli konuşmaları ve iş görüşmelerinizi  ertelemelisiniz. Sindirim sistemi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Boğa Burcu
Alınganlık yapmaya müsait bir gündesiniz. Partnerinizle ilgili gereksiz endişe ve kıskançlık yapabilirsiniz.  Yakın çevrenizle iletişimde yapıcı olmalısınız. Bugün karşınızdaki insanları özenle dinlemeye çalışın.
İkizler Burcu
Ev ve aileyle ilgili huzursuzluklara açık bir günden geçiyorsunuz. Ufak bir para problemi yaşayabilirsiniz, bugün stresinizi azaltacak aktivitelere yönelmelisiniz.
Yengeç Burcu
Ruhsal gerginliklere açık bir gündesiniz. Önemli telefon konuşmaları bugün gerçekleşebilir, beklediğiniz haberler var. İş yerinde yapıcı davranmanız gereken bir gündesiniz.
Aslan Burcu
Keyifli ve iyimser bir gün geçiriyorsunuz. Para konusundaki aksilikler canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerde özgürlüğünüze düşkün bir yapı sergileyeceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki insanlar sizden ilgi bekliyor.
Başak Burcu
Duygusal ve hassas bir günden geçiyorsunuz. Endişe ve kaygılarınızın yerine hoşgörü ve anlayışı koymanız gerekiyor. İkili ilişkilere dair geçmiş anılarınız canlanabilir. Aşk hayatınızla ilgili önemli görüşmeleri ertelemelisiniz.
Terazi Burcu
Bugün içinize kapanmış ve kimseyle görüşmek istemeyen bir haliniz var. Rüyalarınızda oldukça anlamlı işaretler alıyorsunuz. Hasta olmaya müsait bir günde olduğunuz için kendinizi iyi korumalısınız.
Akrep Burcu
Oldukça rahat ve pozitif bir gündesiniz. Gün içinde bir arkadaşınızla problem yaşayabilirsiniz. Çevrenize destek olmanız gereken, fikirlerinize ihtiyaç duyulan bir gündesiniz.
Yay Burcu
Güneş’in burcunuza geçtikten sonra bugün kendinizi ışık saçıyormuş gibi hissedeceksiniz. Bugün patronlarınız ve ailenizle ilgili problemler gelişebilir. İyimserliğiniz ve moralinizin yüksek oluşuyla sorunu çözeceksiniz.
Oğlak Burcu
İşle ilgili çok güzel fırsatlar yakalayacağınız ve önemli diyaloglarınızın olduğu bir gündesiniz. Yeni kararlarınız var ve bunları tasarlıyorsunuz. Eğitim öğretimle ilgili problemler gelişebilir, bugün hayatınızdaki insan fazla alıngan ve hassas davranıyor.
Kova Burcu
Bugün çocuklarınızla ve flört ettiğiniz insanla önemli diyaloglara girebilirsiniz. Para konusunda geçici bir problem söz konusu. Kredi almak, para işletmek için uygun bir gün değil. Miras, nafaka ve burslarla ilgili olumsuz haber alabilirsiniz.
Balık Burcu
Bugün gelişen gerilimli ve hassas ruh haliniz geçici bir süre sizi sıkıntıya sokabilir. İkili ilişkilerde kıskanç ve endişeli bir gündesiniz. Yakınlarınıza karşı özenli davranmanız gereken, kırıcılıktan uzak yapıcı olmanız gereken bir gün geçiriyorsunuz.

25 Kasım 2013 Günün Önerisi: Bugün kendinizi endişeli ve kaygılı hissedebilir, alıngan davranabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassas bir günden geçiyoruz. Sindirim sisteminizi rahatsız edecek gıdalardan uzak durmalı, mümkünse ev yemeklerini tercih etmelisiniz. İkili ilişkilerle ilgili önemli diyaloglarınızı bugün gerçekleştirmemenizde fayda var. Akşam saatlerinden sonra günün stresi giderek azalıyor.


25 Kasım 2013 Günün Sözü: Her şeyi kontrol edemem. İnsanları ve olayları kendi haline bırakıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder