27 Eylül 2013 Cuma

YENGEÇ BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile başlıyoruz sevgili Yengeç. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sona hissettirseler de genel etkilerini 1 haftaya yayarlar. Bu yeni ay sizin aile, yuva, yerleşim ve atalar evinizi ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Kendi içindeki Uranüs ve Pluton ile oluşturduğu zorlayıcı T kare açı sayesinde, yeniay haftası içsel olarak zorlanmanıza sebep oluyor sevgili Yengeç. Burada ailenizle aranızda bir denge kurmalı, konuşacağınız ne varsa konuşmalı ve halletmelisiniz. Süreç sizi arkadaşlarınızla ilgili de zorluyor ve içsel olarak baskı altında hissetmenize sebep oluyor. Burada aile büyüklerinizle tartışmamak, kendi içinizde yükselen bu güçlü enerjiyi sizi rahatlatan alanlara kanalize etmek faydalı olacaktır. Aile ve eve dair sıkıntıların gündemde olacağı bu süreçte ev taşıma ve yer değiştirme için uygun zamanda değilsiniz.

17-18 Ekim tarihleri iş fırsatları açısından oldukça olumlu. Aynı günlerde etkinlikler, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile bekar olanlarınız için yeni bir ilişki fırsatı da gündeme gelecek.

Ayın en önemli gökyüzü olayı 19 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sevgili Yengeç. Ay Tutulmaları kaotik etkiler sunan, duygusal çalkantılara açık olduğumuz günlerdir, hele ki sizin gibi yöneticisi Ay olan insanlar için.. Tutulma etkisini 15 gün önce ve15 gün sonra gösterecek olsa da en yoğun etkilerini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde hissettirir. Sizin kariyer, otorite figürleri ve annenizi ilgilendiren yaşam alanınızda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte iş hayatınızdaki sorunlara ılımlı yaklaşmalı burada varolan her türlü problemin aslında sizin için daha iyi bir yolun açılması için gerçekleştiğini bilmelisiniz. Birçoğunuz için bu tutulma hayat yolu ve kariyeri ile ilgili önemli kararlar zamanı olacak. Annenizin özellikle vurgulandığı süreçte, onunla ilişkilerinizi her zamanki gibi sıcak ve bağlı tutmalısınız, zira bu süreçte annenizin gerginlik ve üzüntüleri size yansıyabilir. 

Aşk hayatınıza gelince, tutulma ortak yöneticilikle birlikte aşk hayatınızı doğrudan etkiliyor. Mars’ın alacağı zorlu görünümler, ilişkilerinizde iletişimi patlama noktasına getirebilir ve karşınızdaki insanlar size yanıltıcı, aldatıcı bir enerji sunabilirler. Dikkatli olmalısınız. Özellikle bekar olanlarınız için yeni bir ilişki için şimdi uygun zamanda değilsiniz. Böyle zamanlarda temeli sağlam olmayan ilişkiler için ayrılıklar sıklıkla gözlemlediğim bir durumdur. 

Gördüğünüz gibi Ekim ayı oldukça zorlayıcı etkilerle hepimizi ayrı alanlarda test ediyor sevgili Yengeç. Siz Ay çocukları, doğaya, evrene ve insana karşı belki hepimizden daha fazla duyarlısınız. Bu sebeple bu enerjilere hassas olduğunuzu biliyorum ancak bu negatif enerjileri üzerinizde toplamak ve yine her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, akışa uyum sağlamak, sizi dinlendiren aktivitelere yönelmek fayda sağlayacaktır.

21 Ekim’de ise Merkür Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve durağan günlerle birlikte etkisini 17 Ekim’den itibaren göstermeye devam ediyor. Bu süreç sizin için eski flörtlerinizden haber almak anlamını taşıyor, ancak tabi ki siz önünüze bakmalı ve yeniye izin vermelisiniz. Anne olan Yengeçler çocuklarınızla iletişiminize özen göstermeli, her zaman olduğundan daha hassas bir dönemden geçtiğinizi unutmamalısınız.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder