27 Eylül 2013 Cuma

YAY BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile başlıyoruz sevgili Yay. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve 3 gün sonra hissettirirler ve etkilerini hafta boyunca sürdürürler. Sizin arkadaş çevresi, projeler, kariyer gelirleri ve organizasyonlar evinizi harekete geçiren Yeni ay haftasında, kendi içindeki zorlayıcı enerjilerden dolayı arkadaş çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bu süreçte hiç beklemediğiniz hesaplaşmalar, yüzleşmeler ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Devam eden projelerinizle ilgili yeni bir adım atmak için yeni ay zamanı uygun görünmüyor. 

Bekar olanlarınız için ise bu Yeni ay sevindirici olabilir. Katıldığınız etkinlik, organizasyon, düğün, davet ve arkadaş çevreniz aracılığıyla aniden bir tanışma yaşayabilir ve ilişki başlatabilirsiniz. 

16-17 Ekim günlerinde de iş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilir, ani bir ilişki fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ayın en önemli gökyüzü olayı ise 19 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması. Ay Tutulmaları etkisini 15 gün önce sonra hissettirse de en yoğun etkisini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde yaşarız. Duygusal çalkantılara açık, yüzleşmelerin olduğu ve kaotik bir süreçtir. Bu zaman diliminde bize zararı dokunan her şeyi aniden karşımızda buluruz ve ilk etapta bocalarız. Ancak burada yaşanan değişim hayatımız için gereklidir ve aslında bizi mutsuz eden her şeyi ve herkesi hayatımızdan götürür. 

Tutulma sizin aşk hayatı, eğlence, çocuklar, flörtler ve cinsellik evinizi etkiliyor. Süreç boyunca aşk hayatınızla ilgili problemlerle meşgul olmanız gerekecek gibi görünüyor sevgili Yay. Çocuklarınızla olan iletişiminize özellikle dikkat etmeniz gereken hassas bir süreçten geçmektesiniz. Onlarla ilgili sıkıntıların gündeme gelebileceği günlerden geçmektesiniz. Bu dönemde ayrıca yeni flörtler ve başlangıçlar için verimli zamanda değilsiniz. Şans oyunları ve kumardan özellikle bu zaman zarfında uzak durmalısınız sevgili Yay. 

Tutulmaya eşlik eden Mars’ın zorlayıcı görünümleri, aileniz ve patronlarınızla ilgili tartışmalara açık bir enerjide olduğunuzu göstermekte.  İş hayatınızda bu tutulmadan etkilenebilir, bu sebeple oldukça hassas ve yumuşak davranmanız gereken bir süreçten geçmekte olduğunuzu hatırlatmak isterim. Buradaki zorluklar aslında sizin için ideal aşk hayatı ve iş hayatını oluşturmak üzere düzenlenmiş, tekamül yolunuzun birer parçalarıdır. Ekim ayını bir sınav gibi düşünmeli ve bu sınavı en iyi nasıl verebilirim sorusuna odaklanmalısınız. Ev ve yerleşime ait değişiklikler için uygun zamanda bulunmuyorsunuz.

21 Ekim’de başlayan Merkür geri hareketi durağan günlerle birlikte 17 Ekim’den itibaren etkisini hissettirmeye başlıyor. Kasım 15’e kadar sürecek bu etki esnasında, eski ilişkilerinizden haber alabilir, adeta bir karma temizliği yaşayabilirsiniz. Ancak tabi ki problemleri çözümlemek ve sonrasında geleceğe, önünüze bakmak sizin için en hayırlısı olacaktır. Merkür Rx boyunca anlamlı işaretler alacak, rüyalarınızın size rehberlik ettiğini fark edeceksiniz.

Kariyerinizle ve patronlarınızla ilgili geçmişe ait sorunlar  gündeme gelebilir ve sizi meşgul edebilir.

İkili ilişkilerle ilgili 15 Kasım sonrasında olumlu gelişmeler kaydedeceksiniz.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder