27 Eylül 2013 Cuma

İKİZLER BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile başlıyoruz sevgili İkizler. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce ve sonra hissettirerek, etkilerini 1 haftaya yayarlar. Yeni ay sizin aşk hayatı, çocuklar, eğlence ve şans evinizi etkiliyor. Terazi burcundaki bu yeni ay Uranüs ve Plutıon ile oluşturacağı zorlu enerjiler aracılığıyla sizin aşk hayatınızda ve çocuklarınızla yüzleşmeler yaşamanıza sebep olacak gibi görünüyor. Bu etkiler altında ilişkiler iyice gerili ve patlama noktasına gelir. Bu sebeple sakin ve anlayışlı olmanız gereken hassas bir süreçten geçtiğinizi özellikle vurgulamak isterim.  Şans oyunları ve kumardan uzak durmanız gereken bugünler, hayata dair eğlence anlayışınızda azalma hissedebilirsiniz.

Bekar olanlarınız 16-17 Ekim tarihlerinde ikili ilişkilerle ilgili ciddi fırsatlar yakalayabilir, hayatınıza aniden birinin girdiğini görebilirsiniz.

Ayın en önemli gökyüzü hareketi ise 19 Ekim tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması. Ay Tutulmaları duygusal olarak çalkantılı ve kaotik dönemleri işaret ederler ve etkilerini 15 gün önce ve 15 gün sonra hissettirseler de en yoğun etkisini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde gösterirler. Tutulma zamanında bizim daha önceden fark edemediğimiz, bize zarar veren, yolumuzu tıkayan olay ve kişileri daha net olarak karşımızda görür ve hayatımızdan çıktıklarına tanıklık ederiz. Bu evrenin zorlayıcı olaylar aracılığı ile bizi koruma şeklidir. İşte bu ay tutulması tam da bu enerjiyi veriyor sevgili İkizler.

Öncelikle tutulma sizi çok yönlü etkiliyor. Arkadaşlık alanınızda gerçekleşen tutulma, hayatınızda kim gerekli kim gereksiz, kim size zarar veriyor bunu tam olarak görmenizi sağlayacak. Birçoğunuzun hayatından arkadaşları eksilecek, kaldı ki onların gerçek arkadaşınız olmadığını zamanla anlayacaksınız. Projeleriniz ve iş hayatınızla ilgili problemler tutulma zamanında en üst seviyeye çıkabilir ve size pes dedirtebilir, ancak iş hayatınızla ilgili bu karışıklıklar tamamen süregelen sorunların çözümlenmesi ve artık size ayak bağı olmaması için planlandı. Bu süreç zarfında iş değişikliği yapmanızı asla önermiyorum. 

Tutulmanın enerjisine eşlik eden Mars’ın zorlayıcı enerjileri, kalıcı başlangıçlar için uygun zemini sağlamıyor sevgili İkizler. Özellikle bu zorlayıcı dönemde aile ilişkilerinizden tutun da, yakın dostluklarınıza kadar dört koldan birden kuşatıldığınızı zannedebilir ve her alanda test edildiğinizi hissedebilirsiniz. Evet doğrusu kabul ediyorum tutulma sizin için kolay geçmiyor, ancak şu var ki, bastığınız yer oynak bir zemin olacağına en iyisi bırakın temelden çöksün.. Başta bu sizi çok üzebilir ama biliyorsunuz, yeniden sağlam bir yol inşa etmek için tüm bunlar gerekli sevgili İkizler. Ekim ayında bolca sabır ve olgun davranmaya her zamankinden fazla ihtiyacınız olacak.

21 Ekim’de başlayan Merkür’ün Akrep burcundaki geri hareketi durağan günlerle birlikte etkisini 17 Ekim’den itibaren hissettirmeye devam ediyor. Süreç sizin için aile ve iş hayatınızla ilgili geçmişte kalan, üzerini örtmüş olduğunuz problemlerle yüzleşmek ve bunları düzenlemek anlamını taşıyor. Ayrıca bu dönemde eski iş yerlerinizden teklif alabilirsiniz, ancak dönmemenizi öneririm. Merkür rx etkisini 15 kasım’a kadar göstermeye devam edecek.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder