27 Eylül 2013 Cuma

AKREP BURCU EKİM AYI



Ekim ayına 5 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile başlıyoruz sevgili Akrep. Yeniaylar etkilerini 3 gün önce sonra göstererek etkilerini bir haftaya yayarlar. Bu yeniay sizin ruhsallık, kayıplar, hastaneler, hapishaneler, iyileşme ve izole olma alanınızda gerçekleşiyor. Yeniayın Uranüs ve Pluton ile oluşturduğu zorlu T kare açı, hafta boyunca ilişkilerinizde patlama noktasına gelebileceğinizi göstermekte, zira ilişkilerde kayıplara açık bir enerjiden geçmektesiniz, dikkat. Birçoğunuz için bir sağlık sorununun ardından iyileşme döneminin habercisi olan bu Yeni ay, ruhsallığınızı tetikliyor ve her zamankinden daha sezgisel, algıları açık ve hisleri kuvvetli oluyorsunuz. Sizi böyle düşünmek enteresan Akrep, zira siz her zaman güçlü sezgilere sahipsinizdir ve şimdi bunlar ikiye katlanıyor. Rüyalar, anlamlı karşılaşmalar ve işaretler bu on günlük dönemde sizinle olacak. Kendinizi yalnız hissedeceğinizi biliyorum, ancak bu yalnızlıkta oturup ilişkilerle ilgili problemlerin nereden kaynaklandığını düşünmeniz gerekiyor. Bunun cevabını tam da bu dönemde içsel olarak bulabilecek ve durumu iyileştirebileceksiniz.

16-17 Ekim günleri maddi fırsatlar ve ikili ilişkilerde şans açısından oldukça faydalı günler olacak. 

19 Ekim’de ise ayın en önemli gökyüzü hareketi, Koç burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulmaları kaotik, duygusal olarak çalkantılı ve gerçeklerle yüzleştiğimiz hassas ve direk enerjili günlerdir. Olaylar karşımıza direk olarak çıktığı için kimi zaman bize zor gelir; ancak size bir şey zor demek istemiyorum, zira zodyakta sizin kadar zorluklara direnen, onları kendi kendine aşabilen bir başka sabır yumağı burç yok sevgili Akrep. Bu yönünüzü çok takdir ettiğimi de söylemek isterim.

Ay tutulması etkisini 15 gün önce ve sonra hissettirecek olsa da en yoğun etkisini yaklaşan ve uzaklaşan günlerde gösterecektir.

Tutulma sizin iş hayatı, yanınızda çalışanlar, yardımcılar, evcil hayvanlar ve genel sağlık durumunuzu doğrudan etkileyen yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Süreç boyunca iş değişikliği yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim, zira iş yerinizde gelişecek sorunlar sizi buna itebilir, ancak sabır sevgili Akrep, sabır.

Sağlık durumunuza gelince, özellikle baş bölgesi ve sindirim, bağırsak problemlerine karşı açık bir enerjiden geçiyorsunuz. Yediğinize içtiğinize dikkat edin, zehirlenmeyin. Hatta en iyisi dışarıda yemek yememeye özen gösterin Ekim ayında. İş hayatınıza ait problemler sizi daraltabilir ve iş ilişkileri patlama noktasına gelebilir, eğer kaybetmek istemiyorsanız sakin kalacaksınız Akrep başka çaresi yok. Evcil hayvanlarınıza özen gösterin, onların sağlığına dikkat edin ve kapıyı, pencereyi kapatın ki evden uzaklaşmasınlar bu dönemde, özellikle dikkat!

Bunun dışında yardımcılarınız, evde çalışan birileri varsa sıkıntı olabilir. Gördüğünüz gibi Ekim ayı oldukça zorlayıcı ve bunaltıcı enerjilerle dolu, ancak bunların hepsi bizim yolumuzdaki taşları kaldırabilmemiz için bir fırsattır. Kriz dönemlerinden sonra hayatın nasıl da güzelleştiğini en iyi siz bilirsiniz. Evet bu ay sabırlı olarak, önümüzdeki dönemde çok şey kazanacaksınız.

21 Ekim’de ise burcunuzda Merkür geri hareketi başlıyor ve durağan günleri de sayarsak, 17 Ekim’den itibaren etkisini hissettiriyor.Süreç karşınıza eski borçları, sigorta şirketlerini, miraslar, nafakalar ve başkalarına ait paralarla ilgili problemleri tekrar getirebilir. Tabi ki çözümlenmesi için. İlgili konularla ilgili hazırlıklı olun.

Merkür geri hareketi boyunca ruh haliniz hassaslaşacak ve giderek tüm enerjilere açık, sezgileri gelişmiş bir insan haline geleceksiniz. Eski ilişkilerinize bu dönemde dönmemenizi önermekteyim. Süreç durağan günlerle birlikte 15 Kasım’a kadar devam ediyor.

Sevgiler

Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder