28 Haziran 2013 Cuma

YAY BURCU TEMMUZ AYI



YAY BURCU TEMMUZ

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 8.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, başkalarının maddi durumundan maksimum düzeyde yararlanmanız için size fırsatlar gönderecek. En yakın dostlarınız, eşiniz ve ortağınızın maddi durumundaki gelişmeler doğrudan sizin hayatınıza yansıyacak. Bu görünüm sizin emek vermeden kazandığınız parayı da temsil eder. Birçok Yay burcu önümüzdeki bir yıl boyunca, miras, nafaka, burs, çekiliş ve ikramiyelerden para kazanıyor olacak. Jüpiter’in bu transitinin elbette gölge tarafları da var sevgili Yay. Özellikle 8.ev kritik ve hassas bir nokta olduğu için sizleri uyarmak isterim. Ölüm ve ölüm ötesi konular, araştırmalar, gizemli konular müthiş derecede ilginizi çekecek. Bu süreçte kazalara ve haayati tehlikelere açık olacağınız için, dağınık enerjinizi toparlamalı ve attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Jüpiter önümüzdeki bir yıl boyunca gerçekleşecek operasyonlar ve ameliyatları da işaret etmekte.

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı özellikle maddi konular ve yetenek geliştirdiğiniz alanlarda aksiliklere karşı temkinli olmanız gerektiğini vurguluyor. Bu 3 gün kredi çekmemeli, büyük borçların altına girmemelisiniz.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında eski ilişkiler, eski yakın dostlar ve kariyer planlarınızla ilgili eski meseleleri önünüze getirecektir. Bu eskilerle olan karşılaşma ve yüzleşme sizin artık geçmişte kalan ve bugününüze tesir eden etkenleri ortadan kaldırmanız ve temelli bağlarınızı kesebilmeniz için bir şanstır. Bu süreçte iletişim kayıplarına açık olduğunuzu da hatırlatmak isterim.Merkür Rx hareketi boyunca eski sigorta ve vergi borçlarınız birden önünüze gelebilir.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi sağlık,  iş hayatı ve arkadaş çevrenizle ilgili konularda kısıtlanma ve engellemelere açık bir enerjide olduğunuzu ima ediyor.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin başkalarının paraları, miras, nafaka, sigorta şirketleri, vergiler ve cinsellik gibi konuları içine alan yaşam alanınızda doğuyor. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde umutlarınızın artacağı, yabancılarla yapılan işler ve eğitim öğretimde ani ve güzel fırsatları yakalayabileceğiniz bir dönemi işaret etmekte. 

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için muazzam bir bilinçaltı dönüşüm işareti taşıyor sevgili Yay. Eğer kendinizi iyileştirmek, geçmişin gölgesinden kurtulmak ve size zarar veren her duygu ve insandan uzaklaşmak istiyorsanız bu dönemi kendiniz için çalışmalar, dualar, meditasyonlar yaparak geçirmenizi tavsiye ederim. Köken ve bilinçaltı çalışmalarının maksimum düzeyde fayda sağlayacağı bu eşsiz günlerde yer değişiklikleri, aile ile ilgili konular da gündeme gelecektir. Genetik rahatsızlığı olanların bu döneme girmeden önce Temmuz başından itibaren doktor kontrolüne girmesini önermekteyim.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin iletişim, kardeşler, yazarlık, öğrenim, kısa yolculuklar, komşular, tanıdıklar ve yakın çevrenizi ilgilendiren yaşam alanınızı aydınlatıyor. Dolunay zamanında bu konularla ilgili gelişmelere açık olacaksınız. . 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı çocuklar ve aile ile ilgili sıkıntıları gündeme getirebilir. Bunun dışında Dolunay zamanında şans oyunları oynamamanızı öneririm, zira kayıplara açık bir enerjidesiniz.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 10.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin kariyer alanınızı harekete geçiriyor. İş hayatınızla ilgili güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bu dönem her şeyi en küçük ayrıntısına kadar inceleyecek ve iş konusunda eleştirel yaklaşımlarda bulunarak, hiçbir şeyi kolay beğenmeyen bir ruh halinde olacaksınız.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı sağlık ve arkadaş çevreniz ile iş hayatınızda yaşanabilecek hayal kırıklıklarına karşı sizi uyarıyor.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi eğitim, hukuk, yabancılarla yapılan işler ve yaşama sevinciniz ile öğretmenlerinizi içine alan yaşam alanınızda gerçekleşebilecek muhtemel zorlanma, sınırlanma ve ertelemelere karşı temkinli olmanız gerektiğini göstermekte. Güç mücadelelerinden uzak kalmanız gereken günler.

Sevgiler
Didem ŞARMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder