28 Haziran 2013 Cuma

KOVA BURCU TEMMUZ AYI



KOVA BURCU TEMMUZ AYI 

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 6.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, iş hayatınızla ilgili muazzam bir genişleme imkanı sunuyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca bol bol müşterileriniz olacak ve işlerinizi geliştirip, büyütme fırsatları elde edeceksiniz. Bu dönemin gölge tarafı, Jüpiter varolan her şeyi genişlettiği için, sağlık alanınızdaki problemleri de büyütecek ve size varolan sağlık sorunlarınızla ilgili sıkıntı yaşatacaktır. Bu yüzden devam eden sağlık sorunları olanlar lütfen ay başından itibaren gerekli doktor kontrollerinizi yaptırınız.

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı iş hayatınız ve gündelik işlerde oluşabilecek karışıklık ve gerilimlere karşı dikkatli olmanız gerektiğini vurgularken, kaygı, endişe ve sinirsel hassasiyete açık bir enerjide olacaksınız.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında eski flörtlerinizle görüşebilme olasılığını arttırırken, eskiye ait sigorta, vergi borçları da ortaya çıkabilir. İş hayatınızda ve gündelik işlerinizde karışıklığa sebep olacak olan Merkür Rx hareketi süresince tüm evraklarınızı, belgelerinizi tekrar tekrar kontrol edin ve eğer önceden görüşmeniz yoksa hiçbir yeni iş girişiminde bulunmayın sevgili Kova. Merkür Rx, eski insanları hayatınıza getirir; çünkü eskiye ait tüm konuları kapamanız için size bir şans verir; ancak retro bittikten sonra bu arınma dönemi de bitecek ve sizden geleceğe dair “yeni” insanlar ve konularla yola devam etmeniz beklenecektir.
Eskide kalan ve önemsemediğiniz sağlık sorunları da bu dönemde tekrar karşınıza gelecektir, dikkat.

 1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satürn karesi başta ikili ilişkileriniz olmak üzere, aile içindeki olası gerilimler ve zorlanmalara karşı da dikkatli olmanız gerektiğini ima ediyor. Bugünlerde ilişkilerde zorluk yaşamaya açık bir enerjide olacaksınız.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 6.evinizi yani iş hayatınız ve sağlığınızı vurguluyor. Yeni ay zamanı iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle mide rahatsızlıklarına ekstra dikkat etmelisiniz Kova. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, iş  alanında yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde ikili ilişkilerle ilgili ani ve yeni haberlere açık olduğunuzu göstermekte. Aynı günler devam eden davanız varsa sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Bu 3 günü kişisel gelişim ve astroloji çalışmaları ile yurtdışı seyahatleri için ideal olarak kullanabilirsiniz.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için iş, kariyer ve maddi anlamda muazzam fırsatlar anlamı taşıyor. İş hayatınızdaki bu köklü ve büyük değişimlere sevk eden görünüm sizin gelecekte yapacaklarınız için adeta bir önizleme olacak. Bu dönem sağlık sorunu olanların, dikkatli olmasını ve kontrollerini önceden yaptırmasını tavsiye ederim.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 1.evinizde meydana geliyor ve doğrudan kişiliğinizi, tavrınızı ve ruhsal durumunuzu etkiliyor. Dolunay zamanında gerilimli hissetmeniz oldukça normal. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı arkadaş çevrenizle iletişiminiz başta olmak üzere, para konularında da zorlanmalara açık olacaksınız. Dolunay zamanında lütfen iletişim konusunda aşırı uçlara kaymayın sevgili Kova.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 8.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin gizli olan her şeyi araştırma, cinsellikte titiz ve seçici davranma, eş ve ortakların maddi durumu ile ilgili kaygılanma, vergi, sigorta şirketleri gibi yerlere olan borçlarınızı ödeme konusunda sorumluluk hissetmenizi sağlıyor. Bu görünüm 17 Ağustos’a kadar aynı zamanda sizi daha mistik ve gizemli bir atmosfere sokacak gibi görünmekte.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı parasal durumunuz ve aile, ev, yerleşim konularında hayal kırıklıklarına açık bir günde olduğunuza işaret ediyor.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi ikili ilişkilerde ciddi zorlanmalar ve baskılara açık olduğunuz bir dönemi gösteriyor. Bu baskıyı gerilen ruhsal durumunuzdan dolayı siz de başkalarına uygulayabilirsiniz, dikkat. İkili ilişkiler için oldukça test edici bir görünüm.

Sevgiler
Didem ŞARMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder