28 Haziran 2013 Cuma

KOÇ BURCU TEMMUZ AYI



KOÇ BURCU

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 4.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter Temmuz başından itibaren ev, yerleşim, aile ve ruhsal dünyanızla ilgili konularda size genişleme imkanı veriyor olacak. Yaklaşık 1 yıl boyunca her zamankinden daha hoşgörülü, sevgi dolu ve ilahi olana güvenme eğiliminde olacaksınız. Bu bir yıl boyunca bir şekilde korunduğunuzu en derinde hissedecek ve şansınıza güvenmeye başlayacaksınız. Bu dönemin sorun olacak tek tarafı ev, aile ve yerleşimle ilgili gelişen aksilikleri büyütme ihtimalidir. Bu sebeple bu alanlarda sorun yaşamaya başladığınızda üzerine gitmemeli ve evrenin size gönderdiği işaretleri gözönüne alarak bir şeyleri değiştirmelisiniz.

Temmuz ayınınilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı içsel olarak gerilimli hissetmenize sebep olacak.Bu üç gün boyunca erkekler ve babanızla tartışmaktan uzak durmanızı öneririm. Bu sinir bozukluğu içinde olmadık insanlarla olmadık tartışmalara girmeniz olası. Size önerim bazı şeylerin üzerinde durmamanız ve enerjinizi boş yere insanlara kaptırmamanız yönünde ;)

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında ev veya yer değiştirme, yeni ve kalıcı girişimlerde bulunma, aile ve ruhsal alanda yapmak istediğiniz yeniliklerle ilgili size destek olmuyor sevgili Koç. Bu sebeple tüm bu girişimlerinizi Ağustos’a ertelemelisiniz. Merkür sizin 4.evinizde geri harekette olduğu için aile ve ev ile ilgili önemli konular tekrar gündeme gelecektir. Kendinizi içsel olarak tedirgin veya ne yapacağını bilmez halde hissedebilirsiniz. Bu dönemi olumlu geçirmek için geçmişte yaptığınız hataları gözden geçirebilir, köken çalışmaları yaptırabilir, kendinizi daha iyi tanımak için kendinize bir şans verebilirsiniz.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi özel ilişkilerinizde temkinli olmanız konusunda sizi uyarmakta.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 4.evinizi yani aile, yuva, yerleşim ve içsel dünyanızı temsil eden bir yeri harekete geçirecek. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde ani bir ilişki fırsatı yakalayabileceğinize dair sinyaller de göndermekte, ancak bu noktada Merkür Rx hareketini tekrar hatırlatmakta fayda var.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için muhteşem bir dönüşüm  ve fırsat anlamı taşıyor olacak sevgili Koç, özellikle de ruhsal olarak büyümenize katkıda bulunacak ve iç dünyanızı aydınlatacak olaylar yaşayacağınızı öngörmekteyim. Bu olaylar o an için zor gibi görünse de, sonradan sizi ne kadar büyük bir aydınlığa taşıdığını fark edeceksiniz. Geçmişe yönelik konular bu dönemde tekrar gündeme gelebilir.

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizi aile ve yerleşim konularında zorlayabilir. Tüm motivasyonunuz bu alanlara kaymış olacak ve yeni çözüm yolları arıyor olacaksınız.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin arkadaşlıklar, dernekler, organizasyonlar, gelecek planlarınız ve kariyer gelirlerinizi idare eden evinizi aydınlatıyor olacak. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, en ufak bir şeyi büyütmenize sebep olup, içsel olarak huzursuzluk yaratırken, para konusunda bazı sıkıntıları gündeme getirecek gibi görünüyor. 

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 6.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin iş hayatınızda daha çok çalışmanızı ve görevlerinizi yerine getirmenizi bekleyerek, sorumluluklarınızı arttırıyor olacak. Bu dönemde sağlıkla ilgili sindirim sistemi ve midenize dikkat etmenizi öneririm.

 26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı ikili ilişkilerle ilgili hayalkırıklıklarına açık olduğunuz bir günü göstermekte.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi ilişkilerde sorun yaratabilir. Özellikle hayatınızdaki erkekler ve babanızla olan diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz.

Sevgiler
Didem ŞARMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder