28 Haziran 2013 Cuma

BAŞAK BURCU TEMMUZ AYI



BAŞAK BURCU

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 11.evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, yeni arkadaşlar, kurslar, yepyeni projeler, artan kariyer gelirleri ve geleceğe yönelik hedefler ile, dernekler ve organizasyonlar konularında sizi zenginleştirmeye devam edecek. Bu bir yıl boyunca geleceğe dair endişelerinizi bir kenara bırakıp, çevrenizin güçlü desteğini alacak ve size ruhsal ve maddi anlamda yardımcı olan birçok insanla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz. Jüpiter sizden bir yıl boyunca yaratıcı ve son derec e desteklenen yeni projeler oluşturmanızı ve bunları kitlelere duyurmanızı bekliyor sevgili Başak :)

Temmuz ayınınilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı, plan ve projelerinizde bazı aksaklıklara sebep olabilir. Bu 3  gün boyunca varsa flört ettiğiniz kişi ve arkadaş çevrenizle yaşayabileceğiniz olası gerilimlere açık bir enerjide olacaksınız.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında sizin kendinizi geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine dair düşünceler gönderiyor olacak. Bu özellikle iş ve kariyer alanında neler yapabilirsiniz sorusu üzerine olacak. Böylece Temmuz ayı sizin, geleceğe yönelik yeni hedefler belirlemeniz ve geçmişte yaşadığınız üzüntüleri geride bırakmanız için adeta bir fırsat niteliği taşıyacak. Bu süre içinde eski arkadaşlarınız ve iş bağlantılarınız ortaya çıkabilir.Halletmeniz gereken her şeyi halledin ve onlarla bağınızı bu süreçte kesin sevgili Başak. Eskiden yapmaya başladığınız ancak yarım bıraktığınız projeleriniz ve planlarınız varsa bu süreçte onları tamamlayabilirsiniz.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi parasal konular ve eğitim öğretim, yabancılarla yapılan işler konusunda aksaklıklara, zorlanmalara işaret ediyor. Bu iki gün umudunuzu korumalı, elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam etmelisiniz.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 11.evinizi yani arkadaşlıklar, organizasyonlar, gelecek hedefleri, plan projeler ve kariyer gelirlerinizi temsil eden yaşam alanınızı harekete geçirecek. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler.  Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Arkadaş çevrenizde ve gruplarda zorlanmalara açık bir enerjidesiniz. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, ani maddi krizlere karşı temkinli olmanız gerektiğini vurgularken, aynı zamanda birçoğunuz için yeni flörtler ve kendini gösterme arzusu olarak ortaya çıkacak. 

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için muazzam derecede faydalı yeni iş bağlantıları ve ortaklıklar getirebilir sevgili Başak. Birçoğunuz için bu görünüm arkadaş çevresi aracılığı ile tanıştığı bir ilişkinin sinyallerini verecekken, genel anlamda yaratıcılık, yazarlık, iletişim sektöründe başarı, yeni gruplara dahil olma gibi oldukça geniş bir yelpazeye yayılan şanslar getiriyor olacak. Bu dönemi iyi değerlendirin :)

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar arkadaş çevrenizde güven arayışına girmenize sebep olacak. Bu süreçte tüm konsantrasyonunuz gelecek planlarınız üzerine olacak.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin sağlık, gündelik yaşam, evcil hayvanlar ve iş hayatınızı etkileyen yaşam alanınızda meydana gelecek. Dolunay zamanında yukarıdaki konu başlıkları ile ilgili gelişmelere açık olacaksınız. . 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı,ikili ilişkiler başta olmak üzere aile ve yerleşime ait konularda da olayları abartma potansiyeliniz olduğunu işaret etmekte. Bu zaman diliminde gerginliklere açık olacağınız için, sakin kalmayı tercih etmeli, biri bin yapma potansiyeliniz olduğunu hatırlamalısınız.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle  Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin 1.evinizde ilerlemeye başlıyor. Ay sonunda kadar olan bu dönemde her zamankinden daha güzel, çekici görünecek, etrafınıza ışık saçacaksınız. 17 Ağustos’a kadar etkili olacak bu görünüm sayesinde yeni ikili ilişkiler fırsatları kapınızda olacak. Kişisel gelişim, astroloji, felsefe ve şifa işlerinde çalışanlar için bu görünüm yine muazzamdır. Yabancılarla yaptığınız işlerde olumlu gelişmeler ve eğitim öğretimde başarı konuları vurgulanan diğer konu başlıkları olacak :)

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı hayal kırıklıklarına açık bir günde olduğunuza dair sinyaller gönderiyor, dikkat.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi içsel gerilimlere ve iletişimde zorlanmaya işaret etmekte. Bugünlerde erkeklerle tartışmalardan uzak durmalısınız.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder