28 Haziran 2013 Cuma

ASLAN BURCU TEMMUZ AYI



ASLAN BURCU


Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 12. evinizde ilerleyecek olan Jüpiter Temmuz başından itibaren ruhsal dünyanızı genişletmenize yardımcı olmaya başlayacak. Bu süreçte her zamankinden hoşgörülü ve merhametli olacaksınız sevgili Aslan. Olaylara ve yaşadığınız süreçlere daha evrensel bir bakış açısı geliştirmenizi sağlayacak olan Jüpiter, bur süreçte rüyalarınız ve hayatınızdaki işaretleri arttırarak size daha spiritüel bir dünyaya giriş yapmanız konusunda destek olacak. 12. Ev aynı zamanda kayıpları da işaret ettiği için bir yıl boyunca “zaman zaman” maddi kayıplar yaşayabilirsiniz, bu oldukça normal. Tabi ki bunun her an geçerli olmadığını hatırlamalısınız. Bunun dışında yalnız kalmaktan hoşlanacaksınız gibi görünüyor. Yalnız kaldığınız zamanlarda ruhsal dünyanızı genişletmek için meditasyon ve enerji çalışmaları yapmanız için epey fırsatınız olacak. 12.evin diğer anlamları tecrit, izole olma, hapishaneler de olduğu için önümüzdeki bir yıl boyunca yasal olmayan her şeyden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Temmuz ayınınilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı iş hayatınız başta olmak üzere kendinizi gerilimli hissetmenize sebep olabilir.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında eski arkadaşlarınız ve eskiden kalma para meselelerine vurgu yapmakta. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabileceğiniz gibi, yarım kalan bir projenizi bu dönemde rahatlıkla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz paralar bu dönem size ulaşabilir, ancak borçlu olduğunuz kimseler varsa, onların da karşınıza gelebileceğini hatırlatmakta fayda var.

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi kariyerle ilgili bu 2 gün önemli adımlar atmamanız yönünde sizi uyarmakta. Anne ve otorite figürleri ile tartışmalar ve iletişim hataları da gündeme gelebilir.
8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 12. Evinizde doğuyor ve rüyalar, ilham, ruhsal olarak iyileşme, yalnız kalarak kendini dinleme, hastaneler, hapishaneler ve izole olma ile ilgili yaşam alanınızı aydınlatıyor. Bu alanlarda gelişmelere açık olduğunuz Yeni Ay zamanını sizin için oldukça olumlu bulduğumu ve varsa üzüntülerinizi iyileştirerek geçireceğinizi belirtmek isterim. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, düşünce dünyanızda zorlanabilir, iletişim kayıpları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden yapmanız gereken kimseyle mücadeleye girmeden kendinizi dinlemeniz Aslan. Elektornik aletlerle ilgili de sorun yaşamanız oldukça yüksek olasılık. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde iş hayatınız başta olmak üzere ani haberler alabileceğinize işaret etmekte.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için içsel kaynaklarınızı geliştirmeniz, aile problemlerinizi gidermeniz ve kendinizle ilgili muazzam bir dönüşüm yaşamnızla ilgili harika zamanlar olacak. Bu olumlu atmosferde geleceğe yönelik kalıcı ve somut düşüncelere gireceksiniz, ancak bunları uygulamak için Ağustos’u beklemelisiniz. Bu görünüm altında genetik rahatsızlıkları olanların, bu tarih gelmeden evvel doktor kontrolüne gitmesini tavsiye ederim.

Temmuz’un ikinci yarısında Yengeç burcuna giren Mars, ay sonuna kadar sizi yurtdışı bağlantılı işler, yabancılar, hukuksal süreçler, aile, yerleşim, ev ve eğitim öğretim konularında zorlayabilir. Yaşama sevinciniz düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Aslında umutsuzluğa kapılmanızın an meselesi olduğu bu dönem, sizin kendi kendinizi iyileştirmeniz ve olaylara daha ruhsal bir yerden bakmanız için fırsat olacak.

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin  7.evinizi yani ikili ilişkiler, dostluklar, avukatlar ve evliliği ilgilendiren yaşam alanınızı harekete geçiriyor. Dolunay zamanında bu konularla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız sevgili Aslan.   22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, sizi  ikili ilişkilerle ilgili yeni kararlara zorlayacak gibi görünüyor. Yine de bu Dolunay’ı sizin için olumlu bulduğumu belirtmeliyim; zira birçoğunuz için bu görünümün anlamı Temmuz sonunda gelecek yeni bir ilişkinin müjdecisi niteliğinde.

Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 2.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin para ve maddi kaynaklar evinizi harekete geçiriyor. Ay sonunda kadar daha çok çalışmanız gerekecek ve özellikle kariyer konusundaki girişimlerinizde oldukça seçici, ayrıntıcı ve titiz davranacaksınız. Bu görünüm size kısa yolculuklar ve yakın çevrenin desteği ile gelecek olan paranın da sinyallerini gönderiyor.

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı  para konusunda tatsızlıklara açık bir günü göstermekte. 25-26-27 Temmuz tarihlerinde kredi çekmemenizi ve büyük borçların altına girmemenizi tavsiye ederim.

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi enerjinizi düşürebilir ve gerilimli hissetmenize sbep olabilir. Özellikle aile içi tartışmalardan uzak kalmanızı öneririm.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder