28 Haziran 2013 Cuma

AKREP BURCU TEMMUZ AYI



AKREP BURCU TEMMUZ AYI

Ay başından itibaren Yengeç burcunda ilerlemeye başlayan ve yaklaşık bir yıl boyunca sizin 9. evinizde ilerleyecek olan Jüpiter, bu uzun süreçte öncelikle geçmiş bir senenin rehavetini üstünüzden kaldırarak, yepyeni umutlarla yaşama sarılmanız konusunda size destek oluyor olacak. Eğitim, öğretim, yurtdışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal meseleler, kişisel gelişim ve astroloji ile ilgili muazzam şanslar yakalayacağınız bu zaman diliminde, kendinizi güçlü ve umutlu hissetmeye başlayacaksınız sevgili Akrep :) Birçok Akrep burcu için bu süreç aynı zamanda evlilik konusuna sıcak bakmanız anlamını taşıyor olacak.

Temmuz ayının ilk üç gününde devam eden Güneş-Pluton karşıtı iletişim, öğrenim, evraklar ve imza atacağınız belgeler konusunda karışıklıklar ve aksiliklere sebep olabilir, dikkat.

Haziran sonunda geri hareketine başlayan ve gölgeli günleri de sayarsak Temmuz ayının 26’sına kadar geri harekette olacak olan Merkür, bu tarih aralığında inançlarınız, yaşadığınız süreçler, yurtdışı ve yabancı bağlantılı işler, hukuksal konular ve eğitim öğretim konusunda karmaşaya sebep olabilir. Belirttiğim konu başlıklarında yeni bir girişimde bulunmamalısınız; ancak daha önceden planladığınız bir şeyler varsa bu dönemde bunları tamamlayabileceksiniz. 

1-2 Temmuz tarihlerinde etkin olan Venüs Satün karesi ikili ilişkilerle ilgili kayıplara ve anlaşmazlıklara dikkat çekiyor.

8 Temmuz 2013 saat 10:15’te Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin 9.evinizi yani yabancılar, eğitim öğretim, yurtdışı, hukuk, eşle iletişim, kişisel gelişim gibi konuları içine alan yaşam alanınızı etkiliyor. Yeni Ay zamanında Merkür hem geri harekette hem de bazı astrologlara göre yanık pozisyonda olacağı için, bu dönem belirttiğim alanlarda yeni girişimlerde bulunmaktan uzak kalmalısınız. Yeni Aylar etkisini 3 gün  önce ve 3 gün sonra gösterirler. Yeni Ay’a eşlik eden Uranüs Venüs kontağı, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde iş hayatınız başta olmak üzere, ikili ilişkilerde ani fırsatlara açık olduğunuzu göstermekte; ancak Merkür’ün geri hareketini hesaba katarsak, bu dönemde sonradan problem olacak iş ve ilişkilerin içinde yer almamanızı tavsiye etmekteyim.

15-21 Temmuz aralığında gökyüzünde Jüpiter- Satürn ve Neptün büyük üçgeni devrede olacak ve sihirli su üçgenini oluşturacaklar. Bugünler sizin için kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz ve kendi hayatınız için muazzam dönüşümler yakalayabileceğiniz bir dönem olacak sevgili Akrep. Ay boyunca 9.evinize yapılan güçlü vurgular, sizin şifa bulmanız, iyileşmeniz ve umutlarınızı arttırmanız konusunda evrenin size destek olduğunu işaret etmeye devam ediyor. Bilgeliğinizi arttırmaya ve kendinize yeni bir yol haritası çizmeye ne dersiniz :)

22 Temmuz 2013 saat 21:14 itibariyle 0 drc Kova burcunda bir Dolunay meydana geliyor.  Bu dolunay sizin 4.evinizde yani aile, yuva, yerleşim ve ruhsal dünyanızı ilgilendiren yaşam alanınızı harekete geçiriyor. Dolunay zamanında ilgili konularda yeni gelişmelere açıksınız, ancak her türlü girişiminiz için Ağustos ayını beklemenizde fayda var. 22 Temmuz’dan 3 gün önce ve 3 gün sonra etkili olacak olan Dolunay, kendi içindeki Jüpiter Mars kavuşumundan dolayı, hastalıklara ve parasal konulardaki sıkıntılara karşı sizi uyarıyor.
Dolunay ile birlikte 22 Temmuz itibariyle 11.evinizde ilerleyecek olan Venüs Başak burcuna giriyor ve sizin arkadaş çevrenizde seçici olmanızı sağlarken, diğer yanda yapmak istediğiniz tüm projeler ve planlar için detaycı, pratik ve ince eleyip sık sokuyan bir ruh halinde olduğunuzu gösteriyor. Bu süreçte arkadaş çevrenizde aranılan kişi olacağınızı müjdelerim :)

26 Temmuz’da etkin olacak Venüs Neptün karşıtı arkadaşlarınız, çevreniz ve dahil olduğunuz gruplar ile aşk hayatınız konusunda hayal kırıklıklarına açık bir enerjide olduğunuzu göstermekte. 

Ayın son günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde etkin olacak olan Güneş-Satürn karesi iş, otorite figürleri, anne ve erkek figürleri ile ilgili gerilim ve zorlanmalara açık olduğunuz bir zaman dilimini işaret etmekte, dikkat.

Sevgiler
Didem ŞARMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder